fbpx
Connect with us

Speltips fotbolls – EM 2021 3/7: Danmark imponerar!

Publicerad

on

Det är kvartsfinal i EM och Danmark går in mot överraskningen Tjeckien som allt annat än gjort bort sig.

Det är väl helt rättvist att Danmark har blivit favoriter i denna match som gäller allt eller inget. Men det kommer bli en tuff kamp för danskarna om man ska kunna gå vidare mot ett starkt kontrande Tjeckien. Här kommer mina tankar inför denna match.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Tjeckien – Danmark avspark 18.00.
Tjeckien har gjort det fantastiskt bra sen de gick in i turneringen mot Skottland i första omgången. Med en enorm löpvilja och disciplinerat försvarsspel vet alla  precis vad de ska göra. Detta skapar också otaliga målchanser som man verkligen förvaltar till fullo. Tjeckien är riktigt bra i detta EM och ska ges all respekt för den fotboll de spelat än så länge. Deras tunga omställningar med livsfarliga kontringar har gett dem en välförtjänt kvartsfinalplats.

Om Tjeckien imponerar så är det inget mot vad Danmark gör. Detta lilla land som är som en myra jämfört med sitt grannland Sverige spelar en fantastisk fotboll där allt eller inget gäller. Danmark gör precis som det Sverige inte gör, man anfaller med full kraft. Med åtta mål de två senaste matcherna är det ett lag som går n i denna kvartsfinal med enormt självförtroende. Att Danmark kan spela med en sådan frenesi visar på att det går att spela modern fotboll fast att man kommer från ett litet land. Sverige se och lär, så kanske vi i framtiden kan slå lag som kvalificerar sig som sämsta trea, tack vara Nordmakedonien i sin grupp. Danmarks allt att vinna inget att förlora efter händelsen i Parken mot Finland kommer fortsätta även i denna match.

Jag ser Danmark som det spelförande laget över hela matchen precis som de varit i de tidigare matcherna, så även mot Belgien långa stunder. Tjeckien kommer ligga rätt i sina positioner som de gjort i alla matcher och komma på tunga kontringar där de är riktigt bra. Nu anser jag att danska försvaret är som att springa in i en rysk pansarvagn under andra världskriget i detta EM. Med andra ord det kommer bli enormt svårt att få till några riktigt bra farligheter för Tjeckien. Här måste mina spel gå i favör för en dansk seger och ett avancemang in i en semifinal, Danmark är det bättre laget och någon gång i denna turnering så ska detta kunna ge utfall.

Danmark har lite avbräck i förstås Eriksen och nu också mittfältaren Wass som blivit sjuk. Poulsen som är viktig i det offensiva spelet var borta senast, men här har i stället Dolberg tagit plats, vilket visade sig vara en fullgod ersättare senast med två mål. Tjeckien har när detta skrivs inga spelare borta sedan senast.

✅ Danmark att gå vidare / Odds 1,58 / Spelvärde 5 av 5 = Maxbet
✅ Danmark att vinna / Odds 2,20 / Spelvärde 3 av 5
✅ Danmark över 5,5 hörnor i matchen / Odds 2,28 / Spelvärde 3 av 5
✅ Över 4,5 hörnor totalt i första halvlek / Odds 2,30 / Spelvärde 4 av 5
✅ Över 1,5 mål i matchen / Odds 1,56 / Spelvärde 4 av 5

Lycka till vid rygg

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

”När vi kör, så kör vi”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen