fbpx
Connect with us

Speltips 4/7: Norskt och svenskt på agendan!

Publicerad

on

Då var kvartsfinalerna klara i EM och nu väntas det riktigt fina semifinaler om några dagar. Men vi ligger inte på latsidan och väntar på att det ska bli EM fotboll, utan vi hittar spel både i Norge och i Sverige denna söndag.

Hängde ni på spelen igår! Här satt samtliga fem spel i matchen mellan Danmark – Tjeckien. Ett var dessutom Maxbet. Nu laddar vi upp för ytterligare pengar och ser till så helgen blir en kanonhelg, i alla fall spelmässigt!

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Haninge – Sandviken avspark 16.00.

Dagens första spel blir en djupdykning ner i träsket för att hitta spel som är någorlunda spelvärd. Här hämtar jag ett spel från division ett norra. Haninge som var topplag i ettan förra året kommer nu få kämpa för att hålla sig kvar. Laget har tappat några riktigt bra spelare och i stället fått in spelare som blivit kontraktslösa från bland annat andra ettan klubbar. Det är stora problem både defensivt och offensivt då man på tretton spelade matcher har 12-21 i målskillnad.

Nu har man gjort ett tränarbyte och sparkat Tino Katsoulakis och Jiannis Doss. In på tränarsidan har Hakur Rashid kommit, vilket gjort att det sett bättre ut med en klarare spelidé än tidigare. Haninge vann senast den så viktiga matchen mot bottenkollegan Sollentuna (2-1), så kanske har det lossnat nu för förra årets topplag! Laget ligger just nu på en nionde plats med 17 inspelade poäng.

Sandviken som kom efter Haninge förra året har bytt bort sega, tråkiga, fotbollsmördaren Pelle Olsson mot nya unga löftet Martin Falk. Och som han har byggt om spelet i Sandviken. Från tråkiga lång tjongande Sandviken till ett spelande Sandviken med riktigt stor spets i det offensiva spelet. Nu är man ett av få lag som ser ut att kunna utmana BP om direktplatsen till Superettan. Men då krävs det seger i denna match då BP turligt vann på övertid borta mot Gefle under gårdagen. Sandviken ligger tvåa i serien med 29 poäng och har fina 29-12 i målskillnad.

Sandviken kan absolut svikta och har visat det mot bland annat mot Umeå för fem omgångar sedan (förlust 3-1 borta). Och även i en match med ”vi ställer ut skorna” när man mötte Hammarbys akademi lag för två omgångar sedan (förlust 3-2 borta). Sedan dess har man två raka hemmasegrar mot Gefle (2-0) och Täby (4-1). Nu är det bortaplan igen och detta mot ett hårt jagande Haninge. Om Sandviken kommer upp i normal nivå så ska man plocka med sig trepoäng från Stockholmsförorten och fortsätta jakten på en direktplats till Superettan.

👉 Spelet i denna match blir ett Maxbet på Sandviken seger, men jag kommer också hålla ett extra öga på möjligheten att spela ett livespel om Haninge skulle ta ledningen. Även ett Asien klickas i inför start, men till ett lite mindre spelvärde.

Spelet på en Sandviken seger låg under lördagskvällen på 1,90. Den har sedan dess drastiskt sjunkit till 1,66 i skrivande stund så passa på innan den blir ospelbar. 

✅ Sandviken att vinna / Odds 1,66 / Spelvärde 5 av 5 = Maxbet
✅ Sandviken att vinna Asien -1,5 mål / Odds 2,40 / Spelvärde 2 av 5

👉 Sarpsborg 08 – Molde avspark 18.00.

När Bodo/Glimt just nu floppar i serien och riktar in sig på Europa kval så går Molde som ett snabbtåg och krossar allt i sin väg. Serieledarare med 26 poäng och 28 -11 i mål säger allt. Nu har man fem raka segrar, då har man också för två omgångar sedan mött förra årets bästa lag Bodo/Glimt. Här vann man på bortaplan med 0-2. Molde kom tvåa förra året och jagar nu titeln på allvar.

Sarpsborg 08 har det riktigt tungt. Med 7-12 i målskillnad och en elfteplats efter nio spelade omgångar, nu kämpar man i en stark norsk motvind. Redan förra året var det tufft, men man klarade kontraktet med endast några få poäng. Nu har man slagit Rosenborg för tre omgångar sedan, så att man är helt dåliga ska direkt avfärdas. Dock tre förluster på de fem senaste gör att man måste börja gneta till sig poäng för att inte börja falla för långt ner i träsket redan nu.

👉 Molde slog Sarpsborg hemma så sent som 16/6 med hela 4-1. Nu är det alltså dags igen. Här anser jag att det ska råda stor klasskillnad mellan lagen, precis som det var förra året. Bodo/Glimt tappade poäng igår och nu har Molde möjligheten att dra ifrån då man har två matcher mindre spelade. Får Molde hål på ett defensivt Sarpsborg tidigt i matchen så ska det kunna bli en större seger än två mål i matchen.

Jag trycker till med ett Maxbet här, trots bortaplan och trots att Sarpsborg slog topplaget Rosenborg. Spelar också ett Maxbet på Asien spelet vilket ger hela 2,25 på Asien -1 och Molde seger. Här ska det bara vara ett lag som ska vinna.

✅ Molde att vinna / Odds 1,80 / Spelvärde 5 av 5 = Maxbet
✅ Molde att vinna Asien -1 mål / Odds 2,25 / Spelvärde 5 av 5 = Maxbet

Lycka till vid rygg

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen