fbpx
Connect with us

Copa del Rey: Inför kvällens heta semifinal mot Valencia

Publicerad

on

I kväll är det dags för ett nytt rykande hett östkustderby! Efter en 1-0 seger hemma mot Valencia sitter Barcelona i förarsätet inför kvällens drabbning. Räkna med att det kommer att koka inne på Mestalla klockan 21.30 i afton. 

Barcelona kommer till matchen efter en riktigt stökig derbymatch mot Espanyol i ligan. 1-1 fick man med sig där, på en knappt spelbar plan. Valencia däremot har haft lite kräftgång i ligan den senaste tiden, dock har man spelat mot Barcelona, Real Madrid och Atletico Madrid vilket ändå får anses vara tre av de svårare matcherna på

Matchfakta
Avspark: 8 februari kl 21:30
Arena: Mestalla
TV: Viasat Sport Premium
Webb: Viaplay

Vill man hitta statistik för kvällens semifinal, behöver man inte leta långt bort för att inse att Barcelona är storfavoriter – Valencia har inte tagit en seger mot katalanerna sedan april 2016. Oavsett vilken lagtillhörighet man tillhör, kvällens match måste bara ses. Ett fullsatt och kokande Mestalla kommer att göra allt vad dom kan för att rubba Barcelona och sno åt sig finalplatsen i Copa del Rey. Var så säkra!

Missa inte! Betfair är officiell bettingpartner till Barcelona & erbjuder bäst odds på alla La Liga matcher. Just nu får du 100% i insättningsbonus upp till 1000kr när du blir kund hos dem.

Så gör du för att ta del av Betfairs kampanj:

  1. Skapa ett konto hos Betfair genom denna länk och använd kampanjkoden: ZSKACJ
  2. Betfair dubblar din instättning upp till 1000kr!

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen