fbpx
Connect with us

Alla Speltips

VM 2018: Speltips inför England mot Costa Rica

Publicerad

on

De båda VM-nationerna England och Costa Rica ska mäta sina krafterna på Elland Roads i Leeds under torsdagskvällen och inför matchen levereras ännu ett målspel från oss på Sportpanelen. Inför den sista tärningsmatchen innan VM har ni nu även chansen att få en unik England t-shirt på köpet.

De båda lagen kommer till spel efter två målrika matcher vardera. Costa Rica slog Nordirland med 3-0 och England slog som bekant Nigeria med 2-1 senast – och till kvällens match tror vi att vi kommer få se något liknande.

Englands stabilitet bakåt är något som genomsyrat laget under hela VM-kvalet och det inger även trygghet offensivt. Med Harry Kane längst fram, kan laget vila på att målkungen minst kommer skapa ett eller ett par lägen för sitt lag – oavsett matchbild. I denna match tror vi även att engelsmännen vill komma in i VM-turneringen med bra självförtroende och det får man oftast genom att vinna matcher komfortabelt.

Costa Rica å andra sidan är inte några duvungar och kommer försöka bjuda upp till  dans på Elland Roads i kväll. De båda lagen har mötts en gång tidigare under historien – då i en 0-0 match för fyra år sedan. Nu är det nya tider och vi tror att ett överspel ligger väldigt nära till hands. Båda lagen kommer som tidigare nämt från två målrika matcher och vi ser inte någon anledning till att detta inte kommer fortsätta under kvällens drabbning. Två lag som vill slipa till formen på absolut bästa sätt inför sommarens fotbollsfest. Vi får fina 2.02 gånger pengarna på att det blir minst över 2.5 mål i denna match – och det är ett väldigt fint spelvärde enligt oss.

Spelstopp 20.50: England – Costa Rica

Inför VM har du även en unik chans att få en exklusiv engelsk supportertröja från vår nya webshop – utan extra kostnad. Det enda du behöver göra är att följa tre enkla steg nedan.

 

 

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna spelet för att få tröjan.

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

  • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
  • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
  • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
  • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
  • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

 

Managed By Sportpanelen