fbpx
Connect with us

VM 2018: De fyra bästa bettingsidorna

Publicerad

on

Utbudet av bettingsidor är större än någonsin – vilket innebär en konkurrenssituation som gynnar oss spelare. Att veta vilket spelbolag man ska välja när det nu vankas fotbolls-VM är dock inte alltid det enklaste. Därför har vi jämfört de olika spelbolagen och hittat fyra favoriter som vi starkt kan rekommendera.

Coolbet

Coolbet är en spännande uppstickare som endast har två år på nacken då det grundades så sent som 2016. Året efter utsågs de – enligt oss välförtjänt – till “Startup of the year” vid Gaming Awards.

Coolbet sticker ut genom att de vill minska antalet spelobjekt och istället fokusera på att själva producera så många odds som möjligt istället för att köpa in dessa från andra aktörer – vilket är standard för många andra spelbolag.

På så vis kan Coolbet ofta erbjuda bättre odds än sina konkurrenter. Och det är förstås en fördel som, inte på något vis går att förbise, när du ska välja spelbolag. Dessutom erbjuder de en av marknadens bästa välkomstbonusar med ett av de lägsta omsättningskraven.

Coolbets välkomsterbjudande: Under fotbolls-VM får du 500kr i bonus om du sätter in 100 kr alternativt 100% bonus upp till 1000kr

Vårt bästa VM-speltips hos Coolbet: Brasilien vinner VM till oddset 5.20

Klicka här för att ta del av erbjudandet

Unibet

Unibet är Sveriges största spelbolag med ett spelutbud och en webbdesign i desktop såväl som mobilapp som få kan mäta sig med. Till fotbolls-VM har man laddat upp med ett utbud av spelmöjligheter som är, nästintill, obegränsat.

De erbjuder också några av de bästa och bredaste möjligheterna till livebetting och livestreaming av sport och sammantaget har detta gjort dem till marknadsledande.

Unibets bonus och välkomstbonus är ett av de bästa på marknaden och omsättningskravet är lågt i jämförelse med de flesta andra stora spelbolag. Letar du efter ett brett utbud och tekniska lösningar i framkant samt generösa bonusar är Unibet ett mycket bra val.

Unibets välkomsterbjudande: Just nu får du 500% bonus, sätt in 100kr och spela med 600kr alternativt 200% bonus upp till 1000 kr

Vårt bästa VM-speltips hos Unibet: Radamel Falcao gör över 1,5 mål i VM till oddset 1.75

Klicka för att ta del av erbjudandet!

Betfair

Brittiska Betfair är också de en av de världsledande bettingsajterna med odds som står sig högt i konkurrensen. Betfair har sitt huvudfokus och bredaste utbud inom fotboll och till VM erbjuder de förstås mängder av spelmöjligheter till riktigt bra odds.

Som ny kund ges du, hos Betfair, en rad intressanta möjligheter under fotbolls-VM. Ett alternativ är att du får 100% bonus upp till 1000 kr men du kan också välja mellan ett brett utbud av förhöjda odds som är svåra att motstå. Till exempel erbjuds du oddset 26.00 gånger pengarna på att Brasilien besegrar Schweiz eller 12.00 gånger pengarna på att Sverige avancerar från gruppen.

Betfairs välkomsterbjudande: Just nu får du 100% bonus upp till 1000 kr

Vårt bästa VM-speltips hos Betfair (för nya spelare): Brasilien vinner mot Schweiz till oddset 26.00

Klicka här för att komma till Betfair

Bet365

Bet365 finns, som det heter, överallt. De är ett av världens största spelbolag och erbjuder sina användare en stor mängd spel, på en mängd olika marknader. Spelutbudet är otroligt brett och deras hemsida samt appar är av det mest användarvänliga snitt som finns.

När det gäller erbjudanden till nya spelare är Bet365 också ett av de bättre spelbolagen på marknaden. Villkoren är generösa både vad gäller bonusens omsättningskrav samt kraven på lägsta odds. Dessutom erbjuder de, med jämna mellanrum, attraktiva kampanjer med riskfria spel på stora matcher.

Bet365:s välkomsterbjudande: Just nu får du spelkrediter upp till 1000 kr – sätt in 50 kr eller mer så matchas din kvalificerande insättning med spelkrediter 

Vårt bästa VM-speltips hos Bet365: Belgien vinner grupp G till oddset 1.83

Klicka här för att komma till Bet365

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen