fbpx
Connect with us

Alla Speltips

Danmark växlar upp och vinner mot Australien

Publicerad

on

Danmark redde ut den svåra premiärmatchen mot Peru och har nu ett utmärkt utgångsläge inför mötet mot ett Australien som behöver vinna. Våra nordiska grannar är svårslagna som få och mycket talar för att de kommer vara det bättre laget i den här matchen. Vi ser ett stort spelvärde i att man kommer vinna till fina 1.99 gånger pengarna.

Danmark

I och med segern mot Peru har man nu 16 raka matcher utan förlust och 5 raka matcher utan att släppa in mål. Peru bjöd dock på tufft motstånd och man var illa ute i första halvlek då peruanerna, bland annat, missade en straff. I andra halvlek växlade man sedan upp och kunde via en snabb omställning göra 1-0 på ett friläge som Yussuf Poulsen förvaltade.

Åge Hareides mannar bjöd inte på någon strålande fotboll men man gjorde vad som krävdes för att vinna och ser man till statistiken var det ingen slump. En premiärmatch som man förväntas vinna är alltid mentalt tufft att hantera och sannolikt kommer den anspänningen nu att släppa.

Danmark är oerhört trygga i sin defensiv samtidigt som man har en offensiv spets av hög klass. Till matchen mot Australien är det mycket som talar för att spelare som Christian Eriksen och Pione Sisto kommer bidra med mycket mer än vad fallet var i premiären.

Australien

De erkänt hårda holländarna Bert van Marwijk och Mark van Bommel var nära att leda sitt Australien till en skräll i premiären mot Frankrike. Fransmännen hade svårt att skapa chanser mot ett smart spelande Australien och det var först i den 80:e minuten som avgjordes genom ett oturligt självmål.

Beaktat Australiens spelarmaterial i relation till Frankrikes är det, närapå, en bragdartad insats man gör. Desto tyngre blir då det faktum att man ändå inte får med sig någon poäng ifrån den här matchen.

Nu väntar alltså Danmark och det är en match som man nog bör vinna om det ska finnas någon rimlig chans till vidare avancemang.

Förväntad matchbild

Initialt lär Australien föredra att låta danskarna föra spelet för att satsa på längre uppspel och snabba omställningar. Yttern Robbie Kruse var ett konstant hot mot Frankrike då lägen att kontra uppstod.

I och med segern mot Peru behöver dock inte Danmark chansa i sin offensiv och ju längre matchen lider, vid en oavgjord ställning, är det Australien som har pressen på sig att gå framåt.

Om Australien inte leder matchen i andra halvlek är sannolikheten stor att det blir Danmark som kommer kunna vända spelet mot en, inte alltför snabb, australiensisk backlinje.

Speltips

Förutsättningarna ser väldigt gynnsamma ut för Danmark. Man är, i alla lagdelar, ett bättre lag än Australien samtidigt som man har tre sköna poäng i ryggen.

16 raka matcher är inte en svit som tillkommer av en slump. Danmark är defensivt välorganiserade och oerhört svårslagna. Ser man till den offensiva potentialen så är också den väldigt hög. Om det var en aning spänt i premiären kommer det sannolikt att lossna desto mer nu.

Australien är som bäst när de kan backa hem, som i matchen mot Frankrike, men nu kommer det krävas mer av dem. De måste flytta upp sina positioner vid ett oavgjort resultat i andra halvlek och det kan mycket väl komma att gynna Danmark.

Till finfina 1.99 gånger pengarna hos Coolbet ser vi ett stort spelvärde i att Danmark vinner den här matchen.

Speltips: Danmark vinner till oddset 1.99 hos Coolbet

 

 • Danmark har 16 raka matcher utan förlust
 • Danmark har hållit nollan i 5 raka matcher
 • Australien har förlorat 7 av 9 VM-möten mot europeiskt motstånd
 • Australien maxpresterade mot Frankrike men föll ändå – mentalt tungt
 • Danmark vann sin premiärmatch och är mindre pressade nu
 • Australien är tvingade att går för seger – de kan inte bara försvara sig i den här matchen

Speltips: Danmark vinner till oddset 1.99 hos Coolbet

Passa på att ta del av Coolbets grymma välkomsterbjudande – sätt in 100kr och få 500kr bonus eller 100% upp till 1000kr – du bestämmer vilken du vill ha.

Gå till kampanj

Klicka på länken nedan för att få tag i en exklusiv landslagströja inför VM!

Se våra fantastiska landslagströjor här

STEG 1: SKAPA ETT KONTO PÅ NÅGOT AV DESSA SPELBOLAG

Du kan samtidigt ta del av deras pågående kampanjer.

 • OBS: STÄNG AV ADBLOCKERS OM LÄNKARNA INTE FUNKAR

STEG 2: Sätt in och spela för minst 100kr på valfri sport

ANVÄND LÄNKARNA OVAN FÖR ATT REGISTRERA DIG FÖR ATT KVALIFICERA

STEG 3: Fyll i dina uppgifter för att även få tröjan

 

Så att vi kan verifiera att registreringen skett.
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Regler och villkor för kampanjen:

   • Detta erbjudande gäller fr.o.m 2018-05-22 och under hela Fotbolls-VM 2018.
   • Din insats måste vara minst 100 kr och du måste lägga valfritt spel för 100 kr minst.
   • Om formuläret finns tillgängligt på sidan så finns det fortfarande t-shirtar kvar.
   • Vill du ha fler t-shirtar, så måste du göra samma procedur, öppna konto på ett annat nytt spelbolag via våra länkar och följa villkoren, enkelt.
   • För att kunna kvalificera sig till att få tröjan så måste du göra en insättning om minst 100kr. Därefter måste du spela för hela den summan. Du bestämmer självklart helt själv vad du vill spela på för sport och till vilket odds. Du behöver inte heller vinna på spelet för att få tröjan.
   • Var god och fyll i dina uppgifter så att vi kan verifiera att du uppfyllt våra krav samt att vi kan få dina adressuppgifter. Efter att vi granskat uppgifterna kommer vi att skicka ut din t-shirt.
   • Du måste skapa ett konto hos någon av ovan utvalda spelbolag via länkarna som vi erbjuder.
   • Du måste vara minst 18 år för att delta.
   • Detta erbjudande gäller ENDAST nya kunder till spelbolaget.

Managed By Sportpanelen