fbpx
Connect with us

Det tyska maskineriet har rasslat igång – utklassar Sydkorea

Publicerad

on

Sent omsider har världsmästarna vaknat och nu går de för gruppsegern då man ställs mot ett svagt Sydkorea. Sverige gjorde nästan allting rätt men i slutminuterna gav vi Tyskland ett lillfinger och det räckte för att de skulle äta upp hela handen. Mot Sydkorea kommer de sannolikt vara än mer skoningslösa och vi tror att de gör över 2,5 mål till oddset 1.89 hos Coolbet.

Tyskland

De regerande världsmästarna Tyskland kvalificerade sig för detta VM genom att köra över allt tänkbart motstånd i sin kvalgrupp. Siffrorna 10 matcher, 10 vinster och 43-4 i målskillnad talade sitt tydliga språk.

Mot Mexiko gör man en riktig svag insats och mot Sverige imponerade man inte – men man vann. Tyskland är fortfarande ett riktigt bra lag och allt det man gjort så bra över så pass lång tid är inte borttappat över en natt. Tyskland kan fortfarande försvara sin världsmästartitel och Sydkorea ska inte kunna stoppa dem från avancemang från gruppen.

Tyskland saknar nu sitt ordinarie mittbackspar Jerome Boateng (avstängd) och Mats Hummels (skadad) men med den bredd som finns i truppen ska det inte påverka alltför mycket i den här matchen.

Sydkorea

Sydkorea är ett av VM:s svagaste lag så här långt. Mot Sverige var de aldrig ens nära att ge sig själva chansen och hade inte ett enda avslut mot mål. Mot Mexiko höjde de sig något men som lag fungerar de inte tillräckligt väl för att kunna hävda sig mot, på pappret, bättre motstånd.

Till mötet mot Tyskland saknar man den skadade lagkaptenen Ki Sung-Yueng och det är ett stort avbräck för ett lag som saknar bredd.

Speltips

Sydkorea har en minimal chans att knipa andraplatsen i gruppen men det kräver att man måste gå för seger i den här matchen. Samtidigt behöver Tyskland också vinna – och om man gör det många mål – finns fortfarande chansen att ta förstaplatsen.

Mot Sverige skapade Tyskland en mängd kvalificerade målchanser vilka resulterade i två mål. Mot ett betydligt sämre Sydkoreanskt försvar kommer man skapa ännu mer och sannolikt kommer effektiviteten vara åter på normal, tysk nivå.

Vi tror starkt på att det kommer lossna ganska rejält för Tyskland i den här matchen. Till det fina oddset 1.89 hos Coolbet spelar vi därför på över 2,5 mål för Tyskland.

  • Tyskland har aldrig misslyckats med att avancera från ett gruppspel i VM
  • Tyskland har vunnit 15 av sina senaste 17 tävlingsmatcher
  • Tyskland kommer gå för att vinna gruppen på målskillnad
  • Sydkorea har förlorat 6 av sina 8 senaste matcher
  • Sydkorea har inte imponerat i sitt låga försvarsspel och det lär krävas mot Tyskland
  • Sydkoreas enda rimliga chans är att gå för seger – det kan öppna upp matchen
  • Sydkorea saknar sin viktige lagkapten Ki Sung-Yueng

Speltips: Tyskland gör över 2,5 mål till oddset 1.89 hos Coolbet

Passa på att ta del av Coolbets grymma välkomsterbjudande sätt in 100kr och få 500kr bonus eller 100% upp till 1000kr – du bestämmer vilken du vill ha.

Gå till kampanj

Sydkorea – Tyskland, matchstart 16.00 på onsdag.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen