fbpx
Connect with us

Guldfavoriterna knyter ihop säcken – besegrar Serbien

Publicerad

on

Brasilien har ställts mot tuffare motstånd än vad många väntat sig men inför mötet med Serbien ser läget ändå ljust ut. De senare är pressade att vinna medan oavgjort räcker för guldfavoriterna. Med de förutsättningarna tror vi starkt på att Brasilien kommer knyta ihop säcken och vinna vilket hos Betfair ger otroliga 24.00 gånger pengarna.

Brasilien

Sent omsider lossnade det till slut för ett pressat Brasilien då man avgjorde med två mål på övertid mot Costa Rica. Därmed står man på fyra poäng inför den sista omgången vilket ger att det räcker med kryss mot Serbien för att avancera vidare.

Bäst utgångsläge har dock Schweiz som möter ett avsågat Costa Rica. Både dem och Brasilien står på fyra poäng och gruppsegern kan mycket väl komma att bli en målskillnadshistoria.

Douglas Costa gjorde ett fint inhopp senast men ser nu ut att missa matchen mot Serbien på grund av en lårskada. Detsamma gäller Danilo. Sannolikt kommer förbundskapten Tite därmed att formera samma lag som startade senast.

Serbien

Serbien såg ut att ha fått matchen mot Schweiz dit de ville men man lyckades inte spela på sin tidiga 1-0-ledning. I andra halvlek var Schweiz det bättre laget, man kvitterade i den 55:e minuten och mot slutet blev serberna för giriga på vinsten vilket gav Xherdan Shaqiri oceaner av yta att kontra in 2-1 på i den 90:e minuten.

Ett ödesdigert misstag som nu ger att man måste vinna den avslutande matchen mot Brasilien. Ett tufft utgångsläge för ett Serbien som ännu inte som självständig nation har lyckats avancera från ett VM-gruppspel.

Alexander Mitrovic visade prov på sitt fina huvudspel mot Schweiz och det övertag man kommer ha i luftrummet mot Brasilien lär bli nyckeln för Serbien.

Speltips

Serbien är, som sagt, tvingade att gå för segern medan Brasilien klarar sig med oavgjort. Det ger att serberna, vid ett oavgjort läge, behöver flytta fram sina positioner och det lär inte Neymar, Gabriel Jesus & company ha någonting emot.

Serbien har sin fysik och sitt huvudspel i ”runt 1,90-trion” Nemanja Matic, Sergej Milinkovic-Savic och Aleksander Mitrovic men Brasilien har en snabbhet i tanke och ben som gör att serberna lär få svårt att hänga med.

Brasilien är helt enkelt ett bättre lag och att de skulle missa avancemang från gruppen känns otänkbart med tanke på utgångsläget samt hur bra de har varit över lång tid. De är obesegrade i tretton raka matcher och har endast släppt in tre mål under denna svit.

Sammantaget ger det oss en stark övertygelse om att Brasilien kommer att vinna den här matchen. Till det förhöjda oddset 24.00 gånger pengarna hos Betfair spelar vi på en Brasilien-vinst.

  • Brasilien är obesegrade i 13 raka matcher
  • Brasilien har endast släppt in 3 mål de senaste 13 matcherna
  • Serbien har aldrig avancerat från ett VM-gruppspel
  • Serbien har på sina 7 senaste matcher förlorat 3, vunnit 3 och spelat 1 oavgjord
  • Serbien är pressade att vinna – kan tvingas öppna upp sig

Speltips: Brasilien vinner till 24.00 gånger pengarna hos Betfair

Passa på att ta del av Betfairs välkomsterbjudande – spela på att Brasilien vinner mot Serbien till det otroliga oddset 24.00!

Gå till kampanj

Serbien – Brasilien, matchstart 20.00 ikväll.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen