fbpx
Connect with us

Speltips: Sverige – England – övertänd Sebastian Larsson blir varnad

Publicerad

on

Efter två varningar i gruppspelet var Sebastian Larsson avstängd i åttondelsfinalen mot Schweiz. Nu är en av Sveriges viktigaste spelare åter tillbaka i startelvan och han lär vara taggad upp till tänderna att visa sitt andra hemland var skåpet ska stå. Annars kan det här bli hans sista landskamp. Sannolikheten är stor att det kommer att rendera i minst ett gult kort och i den profetian har vi hittat ett fint spel som ger hela 3.00 gånger pengarna hos Coolbet.

Sebastian Larsson och Albin Ekdal kommer gå en tuff duell mot Englands tre centrala mittfältare. Om alla är friska lär det bli Jordan Henderson som spelar strax bakom de två djupledsgående och offensivt lagda speedkulorna Dele Alli och Jesse Lingard.

Larsson och Ekdal kommer hamna i många situationer där de måste hänga med när Englands offensiva mittfältare sätter fart. Risken är stor att de inte alltid kommer hinna med och att de därför kommer behöva spela på gränsen.

Larsson är nu nollställd varningsmässigt och riskerar inte att missa en eventuell semifinal om han tar ett gult kort i den här matchen. Han lever mycket på sin aggressivitet och spelar alltid lite gränsen samtidigt som hans kroppsspråk ofta inte uppskattas av domarna.

Efter att ha missat åttondelsfinalen lär han vara rejält taggad när han nu ställs mot sitt andra hemland England i en match som kan komma att bli hans sista i landslagströjan. Han kommer inte vika en tum och ta till alla till buds stående medel för att Sverige ska gå segrande ur den här striden.

Under säsongen i Hull drog han på sig 13 varningar och i VM har han blivit varnad i två av tre matcher. Mycket talar för att det kan komma att bli ett tredje i den här matchen.

Speltips: Sebastian Larsson blir varnad till oddset 3.00 hos Coolbet

Passa på att ta del av Coolbets grymma välkomsterbjudande sätt in 100kr och få 500kr bonus eller 100% upp till 1000kr – du bestämmer vilken du vill ha!

Gå till kampanj

Sverige – England, matchstart 16.00 på lördag.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen