fbpx
Connect with us

Alla Speltips

SPELFÖRSLAG Sheffield W – Middlesbrough; Bra målspel på fredag kvällen!

Publicerad

on

Äntligen är det meningslösa landskampsuppehållet klart, tråkigare dagar  på spelmarknaden får man leta efter. Matcher som inte betyder någonting och enligt säkra källor ingen vill spela. Men tv pengar är en viktig faktor även för förbunden i Europa. Det har dock bjudits på mycket bra underhållning i den grupp som de bästa lagen i Europa spelar i, då menar jag inte Sveriges grupp eller matcher.

Två olika spel testas i denna match under fredagskvällen, båda med mycket bra odds.

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter våra analyserar. Alla spel läggs på bet365 

Match; Sheffield W – Middlesbrough.

Sheffield Wednesday var ett av de mest försvagade lagen inför säsongen efter att ha tappat flera nyckelspelare och inte kunnat förstärka på grund av ett transferembargo. Tränare Jos Luhukay har dock gjort ett utmärkt jobb som ersättare till Carlos Carvahal och har fått sitt lag att prestera klart över förväntan så här långt. Trots ett tufft spelschema på sistone med Bristol City, West Bromwich, Leeds, Aston Villa, Nottingham och Stoke de sex senaste matcherna har man bara förlorat en av dessa matcher och vunnit på bra sätt mot både Bristol City och Aston Villa. Senast vann man alltså med uddamålet i en jämn och tät bortamatch mot Bristol City och dessförinnan spelade man 2-2 mot ligans kanske bästa lag just nu, West Bromwich. En stor bidragande orsak till uppryckningen på sistone är dubbelvärvningen på lån av Michael Hector och Josh Onomoah, två kvalitativa spelare på Championship nivå ifrån Chelsea respektive Tottenham som man lyckades knyta till sig på lånetransferfönstrets sista dag.
Landslagsuppehållet kom inte direkt vid bästa tillfälle för “Owls” del med tanke på deras fina form. Laget har dock fått tillbaka långtidsskadade Sam Winnall under uppehållet ,en spelare som lär bli av stor vikt framöver. Winnall lär dock inte finnas med i startelvan direkt i första matchen, men gör högst troligt comeback från bänken (har varit skadad i åtta månader).

Middlesbrough har stora frågetecken för flera spelare efter landslagsuppehållet. Tränare Tony Pulis är rasande på att man spelar redan på fredag med tanke på att Boro har flera spelare iväg på landslagsuppdrag och det är helt förståeligt. Klubben har iväg hela fem spelare på landslagsuppdrag och fyra av dem – Mo Besic, George Saville, Darren Randolph och Martin Braithwaite, är ordinarie i startelvan. Saville och Besic väntas ansluta till truppen under dagen medan Randolph och Braithwaite väntas vara tillbaka i träning först imorgon. Än värre är att Saville spelade 76 minuter förra torsdagen och 90 minuter i måndags, Besic spelade 90 minuter i måndags och Braithwaite spelade 90 minuter i lördags och 45 minuter igår kväll. Mest speltid fick Randolph som spelade två stycken hela matcher, han bör dock inte vara så hårt tagen som målvakt. Huvudscenariot är att både prestigevärvningen Saville och hårt matchade Braithwaite tvingas/får inleda på bänken med det täta matchandet i åtanke.
Middlesbrough har en bred trupp ska sägas, men offensivt sätt har det knappast glimrat om laget på sistone. Senast fick man stryk med 2-0 i en tät och jämn match mot Nottingham och dessförinnan vann man med 2-0, dock utan att imponera mot bottenlaget Ipswich. Gemensamt för merparten av Middlesbrough matcher på sistone är att det har varit händelsefattiga och rätt så tråkiga tillställningar där Middlesbrough inte har imponerat spelmässigt. Framför allt har man problem med målskyttet där ingen av de offensiva spelarna har klivit fram och imponerat än så länge.

Värdeanalys:
Jag utnämner en klar varning för det täta matchandet på flera nyckelspelare i Middlesbrough. Laget har haft svårt att skapa målchanser på sistone och med flera spelare iväg på landslagsuppdrag och med lågt fokus på denna matchen riskerar det att bli trögt framåt igen. Särskilt tungt avbräck är det om prestigevärvningen Saville, som är lagets tilltänkta kreativa motor, saknas. Ett utvilat och formstarkt Sheffield Wednesday borde spelas alla dagar i veckan. Jag går dock emot detta och tror på två olika spel där alla spel är på framgång för Middlesbrough. Laget är riktigt bra och kommer i det långa loppet vara med och slåss om de åtråvärda platserna till PL, trots många spelare borta från startelvan har man, en alldeles utmärkt trupp jämfört med Sheffield som inte kommer att ligga med topplagen när serien är slut. Jag tycker att Sheffield har överpresterat, samtidigt som Middlesbrough har underpresterat i de senaste matcherna.

Spelförslag:Sheffield Wednesday – Middlesbrough.

  • Spel 1: Middlesbrough – 0,5 Asien handikapp
  • Odds: 2,20 gånger pengarna
  • Spel 2: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 2,20 gånger pengarna
  • Spelstopp: Fredag 20,40
  • Matchstart: 20,45
  • Spelbolag: bet365 

Ta del av kampanjen på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande. 

Gå till kampanj

Managed By Sportpanelen