fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll: Inför Nordmakedonien – Slovenien i EM

Publicerad

on

Då är det dags för EM kval igen, det är ett avbräck från ligafotbollen som man inte vill ha när man just har kommit igång. Att få vänta i två veckor för att lagen ska komma igång igen är olidligt – jag menar vem vill se Sverige förnedras oavsett motstånd! Att Granqvist fortfarande får dra på sig landslagströjan, efter ett miserabla förställningar inte bara i landslaget, men framför allt i allsvenskan, är skrämmande. Men nu ska vi inte hänga upp oss på något som inte har med spel att göra. Jag hittar ett par riktigt bra spel inför torsdagens EM kval och börjar med ett boka spel på Betfair Exchange, som alltid är mina spel singelspel. Här får jag bättre odds och har möjlighet med både CashOut och livespel.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Nordmakedonien – Slovenien

Laganalys: Nordmakedonien, ett Tintin land som i stort sett ingen vet var det ligger och så plötsligt är de med i ett EM kval med de stora lagen, nu ska man inte förringa de stolta makedonierna, de har trots allt fått ihop ett lag. Åtta poäng har man gnetat till sig S 6 V 2 O 2 F 2 M 8:8 P 8 och man tog överraskande en poäng borta mot torsdagens motståndare (1-1). Men sen då – vilka har man mer plockat poäng mot i grupp G. Israel borta (1-1), Lettland borta seger (0-2), Lettland hemma (3-1). Det är ju inga kanon lag man mött om man kanske bortser från just torsdagens motståndare som inte är dåliga, i alla fall inte i mitt tycke. Makedoniens landslag bildades så sent som 1993 och innan början av 1990-talet spelade makedonier i det Jugoslaviska landslaget. De är inte ett av de bättre lagen i UEFA men inte heller ett av de sämre. När man nu möter Sloveniens landslag som bildades 1991 och blev medlem av Fifa och Uefa 1992, där spelarna även här en gång tillhörde det jugoslaviska landslaget , kommer man få det svårt att knipa alla tre poängen.

Slovenien har börjat detta EM kval bra, ja väldigt bra. S V 3 O 2 F 1 M 12:5 P 11, förlusten kom mot Österrike på bortaplan (1-0) och kryssen är mot Nordmakedonien hemma (1-1) och Israel borta (1-1). Men samtidigt har man besegrat Israel hemma (3-2), Polen hemma (2-0) och urusla Lettland borta (0-5). Vi ser tendensen, de är klart bättre hemma än borta, vilket borde vara till nackdel i denna match då det är två jugge lag som möter varandra. Att det kommer spelas bra fotboll, det är dock en garanti där tekniken briljerar, vilket föredras före som exempel, Sveriges ”rasistiska tjonga långt och hoppas bollen håller sig kvar på planen fotboll”. Tuff bortamatch väntas med två välspelade lag. Där jag trots allt ger bortalaget en större chans till poängen trots bortaplan. Man är det bättre laget, trots bara kryss i hemmamötet.

Spelanalys: Vi kan förvänta oss en jämn och välspelad match, dock kan det bli fult om något av lagen börjar dra ifrån, det är heta matcher mellan lagen som båda kommer från gamla Jugoslavien och temperament finns så det räcker och blir över. Båda lagen har börjat bra, men där bortalaget just nu har direktplatsen till sitt andra EM någonsin. Dock är det bortaplan och det ska man ha stor respekt för då Slovenerna inte varit bra borta. Jag ser dock detta lag som det bättre laget och bokar då Nordmakedonien till fina 3,50 på Spelbörsen.

Liga: EM kval / Land: Nordmakedonien / Spelplats: National Arena Toshe Proeski (Skopje) / Spelstopp: 10/10 kl 20,45 / Insats 500 kr / Spel: Boka Slovenien = vinst vid X eller 2 i spelet / Odds 3,50 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen