fbpx
Connect with us

Speltips Fotboll EM 7/7: England – Danmark : Semifinal två!

Publicerad

on

Då var det dags att titta närmare på semifinal två där undertecknad håller alla tummarna för ett danskt avancemang.

Här har England på hemmaplan blivit storfavoriter och detta ska de givetvis vara, men matchen ska spelas och hoppet att vi får se Danmark i en final finns trots allt.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ England – Danmark avspark 21.00.

👉 Englands fotboll under detta EM kan inte tilltala många som vill se fart och fläkt med läckra passningar och snabba omställningar. Men att engelsmännen är effektiva, kan ingen slå ifrån dem. Med sina 8-0 i målskillnad på fem matcher i detta EM så är det laget som varit bäst i det defensiva spelet. Chansen finns nu att vinna hela EM där man har stor fördel av sin fantastiska hemmapublik både i semifinal och i en eventuell final.

Givetvis är det ett underbetyg till hela EM turneringen om England får lyfta bucklan. Laget är inte bara dåliga spelmässigt utan otroligt tråkiga att se på, detta trots en enormt bra trupp. Men tråkig fotboll lönar sig ibland. Det är bara att titta på vårt svenska landslag som gjorde en miserabel spelinsats – Ja utom totalt 45-50 minuter under hela EM och trots detta tog sig till en åttondel.

👉 Vi e röde, vi e hvide – Ja ikväll gäller det för det danska pölse gänget att gå ut och överprestera till det grövsta om man ska kunna gå till en final. Ingen tror att Danmark ska klara av det, givetvis blir det svårt men inget är omöjligt. Danmark har efter händelsen i parken under första omgången visat upp strålande offensiv fotboll. Med 11-3 så visar man att allt framåt eller inget gäller i alla matcher.

I kvartsfinalen mot Tjeckien hade man dock fru fortuna på sin sida. Här var det Tjeckien som långa stunder ägde matchen. Danmark hade klara problem att komma upp i planen och som i tidigare matcher spela sig ur pressade situationer. Men att Danmark är värda att vara i semifinal är trots allt inget att snacka om.

🔥 Kan Danmark lyckas få fast England på egen planhalva med att pressa dem så de får ”spela” fotboll – ja då kan det bli stora problem för det engelska trägänget där många har svårt att kicka till två med ballong och studs. Lyckas man här kan Danmark mycket väl fälla den fula engelska gåsen som alltid tror de är världens bästa fotbollslag. England är lite som Hammarby innan allting startar. De ska varje år vinna SM guld, men i sin långa historia har man bara vunnit två titlar. Och då är en av dem en träningsturnering som heter Svenska cupen.

Detta blir en match där England kommer föra spelet. England kommer vara de som kommer skapa målchanser direkt från start, allt med en galen publik i ryggen. Här gäller det att Danmark verkligen är påkopplade från sekund ett.

Att Danmark ska kunna sticka upp i en eller flera kontringar i matchen kommer kanske bli svårt, om man ser hur man spelade mot Tjeckien. Men om Danmark inte gör en Sverige och verkligen försöker spela fotboll, så kan det mycket väl bli riktigt farligt när man väl kommer upp på sista tredjedelen hos en träig backlinje i England. Danmark behöver också få några fasta situationer högt upp i plan där man kan bli farliga.

Det är verkligen Davids kamp mot Goliat där det mycket väl kan bli Goliat som kliver vidare för att möta Italien i en final – i alla fall enligt alla experter – Tyvärr kan nog de flesta experter ha rätt i denna match.

Jag går emot strömmen och spelar ett par spel med mycket lågt spelvärde. Spel som tilltalar mig då oddsen känns lite för höga. Men jag går också emot alla experter och tittar närmare på en skräll. Jag rekommenderar också livespel i denna match när man ser vart det barkar. Här finns det fina spel att lägga på William Hill, bland annat hörnspel, varningar, nästa mål osv.

Mina spel innan matchstart ser ut så här.

✅ Dubbelchans Danmark första halvlek x2 / Odds 1,55. / Spelvärde 2 av 5
✅ Över 4,5 hörnor i första halvlek / Odds 2,10 / Spelvärde 4 av 5.
✅ Danmark över 3,5 hörnor i matchen / Odds 1,70 / Spelvärde 3 av 5

Skrällen!

✅ Danmark att gå vidare / Odds 3,30 / Spelvärde 1 av 5.

Lycka till vid rygg

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen