fbpx
Connect with us

Speltips -Fotboll: Dags för final i EM!

Publicerad

on

Då var det äntligen dags för EM finalen mellan Italien och England.

Undertecknade hoppas av hela mitt hjärta att England åker på ett riktigt däng.

Min bild av England är ett tråkigt, segt och horribelt missanpassat lag i världsfotbollen. Ett lag som absolut inte har något att tillge den stora fotbollssfären.

Jag är så otroligt trött på att höra att bucklan ska hem. Det är dags för italienarna att få ett hysteriskt firande Wembley att sätta den ljumma pinten och fish and chipsen i fel strupe och få tyst på alla engelsmännen.

Givetvis måste också mina spel i denna match gå i en fördel för Italien.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Italien – England
👉 Italien har spelat en bländande fotboll, med ett få undantag i detta EM. I EM semifinalen gick man vidare på straffar och här var det faktiskt lite tur att Spanien inte satte käppar i hjulet för Italien att ta ”hem” bucklan till Italien.

Med mittbackar av dignitet och kanske EM:s bästa målvakt så agerar man i det defensiva spelet som man var härskare över egna sista tredje delen. I det offensiva spelet med sina snabba omställningar ställer man alla lag i knipa, oavsett vilka som står på andra sidan.

Med fantastiska passningar mellan motståndarnas mittfält och försvar för man i gång ett spel som gör att andra lag får hybris när italienarna går till anfall. Att Italien arbetar hårdare än någonsin utan boll är ett fenomen som vi sällan kådat i italiensk fotboll, men kommer det räcka hela vägen!

👉 England kom undan semifinalen mot Danmark med en pinsamt feldömd straff. Här kan man fråga sig hur mycket det korrupta UEFA var inblandade då det förmodligen är av stor betydelse att England får spela en final hemma på Wembley och möjligheten att ta få hem bucklan igen. Nu var England det bättre laget då den danska förbundskaptenen gjorde några horribla Janne Anderson byten och backade hem laget för att tro på en straffsparksavslutning.

Att vi får se England i en EM final är ett dock ett underbetyg till europeisk fotboll. Vägen till final har kantats av skitmotstånd, förutom Tyskland i åttondelen. Laget är stabbigt och segt i det defensiva spelet. Offensivt finns det inte mycket att glädjas åt. Detta till trots att man på pappret har riktigt bra spelare.

Att England alltid varit ett lag som segar sig genom turneringar är vi vana vid, men i detta EM har det varit sämre än någonsin, trots det är man är i en EM final.

🔥 England har hemmafavör och det kommer vara ett fantastiskt tryck på Wembley. Men jag måste trots detta spela emot England då jag ser Italien som EM:s bästa lag (än så länge) i detta EM. Nu gäller det för Italien att fortsätta sitt fina spel och inte fega ur när man känner trycket från hemmapubliken.
När det gäller spelet spelare för spelare är det absolut plusfavör för Italien som har spelare som kan behandla bollen som en fotboll och inte en stenkula.

Många spel i denna EM final, där jag också hittar ett Maxbet på hörnspel. England har blivit stora favoriter som vi måste spela emot.

👉 Italien att vinna trofén / 2,04 / Odds 2,10 / Spelvärde 3 av 5.
👉 Italien att vinna matchen full tid / Odds 3,30 / Spelvärde 2 av 5
👉 Pengarna tillbaka vid oavgjort – Första halvlek / Italien 1:a / Odds 2.04 / Spelvärde 3 av 5.
👉 Totalt antal hörnor första halvlek över 3,5 / Odds 1,78 / Spelvärde 5 av 5
👉 Över 7,5 hörnor i matchen / Odds 1,66 / Spelvärde 5 av 5 = Maxbet

Lycka till vid rygg

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen