fbpx
Connect with us

Speltips -Fotboll 16/7: Premiär i Danmark!

Publicerad

on

EM är över och ett litet vakuum har lagt sig över tv-soffan. Kvällarna är varma och sköna men fotbollen saknas något enormt. Med väntan på de stora ligorna ska starta får vi ge oss till tåls med lite sämre fotboll. Men det finns alltid något att spela på även om man hittar spel i den svenska gärdsgårdsserien eller som i detta fall en ny säsong i Danmark.

VI ska inte glömma att mitt i all fotboll kör snart ett helt meningslöst OS i gång där vi bland annat får se oändliga timmar av dressyr, skateboard, baseboll, landhockey, rugby, bågskytte, kampsport, sportklättring, boxning osv osv. Men givetvis hittar vi också några guldkorn med spelvärde.

Här finns både våra handbollslandslag och så vårt föråldrande damlag i fotboll, där man börjar mot absolut tuffaste motstånd direkt när man möter USA 21 juli.

Men nu all fokus på den danska seriepremiären i högsta ligan.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Midtjylland – Odense / Avspark 19.00

👉 Midtjylland hade en mellansäsong förra året i serien. Danmarks bästa lag de senaste åren slutade ”bara” tvåa, både i serien och i mästerskapsslutspelet. Midtjylland har varit överlägset i danska ligan de senaste säsongerna. Förra säsongen blev Bröndby för svåra att tas med. Bröndby vann serien två poäng före Midtjylland och även mästerskapsslutspelet med en poäng före Midtjylland.

Nu får trots allt Midtjylland delta i ett Champions League kval vilket gör att man går in i ett tätt schema direkt från start när serien nu gör premiär. Förväntningarna på hemmalaget är givetvis lika stora som de var förra året, det är dags att ta tillbaka titeln igen och vi kan få vänta oss ett ruggigt taggad Midtjylland i denna match.

👉 Odense slutade på en åttonde plats i seriespelet förra säsongen. Laget drog ihop 28 poäng vilket var 15 poäng mindre än Midtjylland. Man hade 25-28 i målskillnad och fick inrikta sig att spela nedflyttning serien. Här var det dock aldrig några problem med att klara sig kvar. Odense slutade på 43 poäng totalt, vilket gjorde att man även detta år spelar i danska superliga. Även detta år får vi räkna in att Odense kommer få spela i en nedflyttning serie. Laget är i mittenskiktet av serien och kommer att ha problem att ta sig till ett mästerskapsslutspel.

🔥 Premiär och redan nu 3 viktiga poäng som står på spel inför en lång serie. Midtjylland har en tuff start då man nu börjar mot Odense. Men redan 4 dagar senare möter man Celtic på bortaplan i Champions League kval. Nu kanske man kan tänka sig att man sparar några spelare, men jag tror att det är mer tveksamt då man vill få hela laget i form inför den här viktiga matchen mot Celtic på bortaplan.

Om Midtjylland ställer upp med sitt absolut bästa lag – ja även om man skulle ha ett par spelare på bänken så ska det vara klasskillnader i den här matchen. Odense ska inte kunna röra ett Midtjylland på hemmaplan i en premiär.

Här förväntas Midtjylland ha ett stort spelövertag, en seger som går klart över ett måls vinst är inte omöjlig. Därför blir mitt spel givetvis en stensäker Midtjylland seger till ett Maxbet och även ett Asien spel där jag sticker ut hakan lite och ser att Midtjylland vinner med över 1 mål. Även här ett Maxbet som ger över två gånger pengarna. Vid endast en målsseger pengarna tillbaka på Asien spelet.

👉 Midtjylland att vinna / Odds 1,66 / Spelvärde 5 av 5 Maxbet.
👉 Midtjylland att vinna Asien -1 mål / Odds 2,10 / Spelvärde 5 av 5 Maxbet.

Lycka till vid rygg

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen