fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll 17/7: Inför Värnamo – Öster Superodds!

Publicerad

on

Dags att grotta ner oss i Superettan i denna lördagsmatch. Här hittar jag ett överodds som verkligen har ett spelvärde som måste testas.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ IFK Värnamo – Östers IF / Avspark 17.00

👉 Värnamo ledde serien länge men har tappat de sista omgångarna. Man placerar sig nu på en sjätte plats med 17 poäng och har 8-6 i målskillnad på tio spelare matcher. Att man är bra i det defensiva spelet är väl ingenting att säga om, här är man bäst i hela serien. Tittar man sen på det offensiva spelet så är man faktiskt sämst i serien där man bara gjort 8 mål, jämför detta med Brage som ligger sist i serien som har gjort 9 mål.

Värnamo avslutade innan EM uppehållet med två raka förluster. Norrby på bortaplan 2-0 och Trelleborg på hemmaplan 0-1. Värnamo hade också innan dess en match mot Örgryte borta som slutar 0-0. Man har spelat en vänskapsmatch under uppehållet, där mötte man Falkenberg hemma och förlorade med 0-1.

Att man skulle hålla hela vägen in i kaklet som serieledare var inte väntat, men man har onekligen gjort det fantastiskt bra som nykomling. Dock anser jag att man över presterar match efter match och snart borde man falla tillbaka till ett lag på undre halvan.

👉 Öster är varje år som Hammarby bland supportrarna och de närmast sörjande. Laget ska gå upp i Allsvenskan igen, men det är mest snack och tomma ord. Ska då 2021 bli året man tar klivet upp?

Som vanligt så hackar Öster betänkligt i årets serie. Laget placerar sig på en åttonde plats med 15 poäng och 10-10 i målskillnad. Nu hade man en bra avslutning innan EM uppehållet. Här slog man AFC Eskilstuna hemma 2-0 och spelade 0-0 mot Västerås borta samt Norrby hemma. I träningsmatchen inför omstarten så blev det 2-2 mot sillstryparna GAIS på hemmaplan.

Om det är småsnålt i Värnamo offensivt så är det samma i Öster. Det är ett bedrövligt anfallsspel som leder till ingenting. Med bara tio gjorda mål måste det till en förbättring om man ska vara med och ta en plats i finrummet. Det går alltid att skylla på skador vilket Öster också gör allt som oftast. Laget har haft kraftiga skadebekymmer under säsongen, men nu ser det åtminstone lite bättre ut än tidigare.

🔥 Målsnålt och tråkigt! Nja det förväntar sig nog allt och alla. Men undertecknad tror på en härlig omstart i detta smålandsderby.

Det är två lag som har riktig bra defensiv och som släpper till minimalt med chanser men som vill vinna, detta borde trots allt generera i mål. Gör ett av lagen mål i första halvlek eller i början av andra så kan vi få se en härlig match i denna omstart.

Mitt spel blir i Östers favör när det gäller båda vinst och hörnor. Öster är i grund och botten ett bättre lag, det kommer att lossna för Öster så småningom och varför då inte mot ett Värnamo som har över presterat i årets serie
.
Oddset för Öster seger är så högt att det inte går att låta bli att klicka i. När jag nu anser att Öster vinner så spelar jag även Asien – 1 mål till galna 7,20 i odds. Pengarna tillbaka vid enbart en målsseger för Öster.

👉 Öster att vinna / Odds 3,25 / Spelvärde 2 av 5.
👉 Öster att vinna Asien -1 mål / Odds 7,20 / Spelvärde 2 av 5.
👉 Öster över 4,5 hörnor i matchen / Odds 2,02 / Spelvärde 3 av 5.

Lycka till vid rygg

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen