fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll 20/7: Champions League kval

Publicerad

on

Dags att titta på några matcher i kvalet till CL. Andra omgångens första matcher och den sista omgången innan det börjar rulla in miljoner på kontot. Med andra ord en otroligt viktig omgång att ta sig förbi.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Rapid Vienna – Sparta Prag / Avspark 20.30

👉 Hemmalaget har blivit små favoriter i denna första match och detta lite beroende för just hemmaplan. Bägge lagen hoppade över första omgången i kvalet till CL och går nu in i omgång två. Ingen av lagen har börjat seriespelet ännu, men bägge har trampat i gång ordentligt med träningsmatcher inför detta möte.

Rapid har spelat sex matcher där det blivit tre segrar, två kryss och en förlust. Man har dessutom en seger i cupen mot Wiener Viktoria med 6-0. I träningsmatcherna har man egentligen inte mött något bra motstånd. Här är det kanske bara Lok. Moskva (2-2) och Köpenhamn (1-0) som är någorlunda ok.
Prag har spelat sju träningsmatcher inför denna match och det har också det varit mot motstånd som inte ska klassas så högt. Man har bland annat mött sämre lag från ryska ligan där man slog Arsenal Tula 4-1 och kryssade mot Din Moskva 2-2.

🔥 Dåligt utbud överlag på CL kvalet i denna match så här ser jag Sparta Prag som det bättre laget över två matcher och lirar således att Sparta Prag går vidare. Med ett defensivt tänk i första matchen så spelar man för kryss för att sen vinna hemma eller gå vidare på bortamål.

Det blir också spel på kvällens match i form av en dubbelchans.

👉 Sparta Prag x2 / Odds 1.66 / Spelvärde 3 av 5
👉 Sparta Prag att gå vidare / Odds 1.66 / Spelvärde 4 av 5

Lycka till vid rygg

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen