fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll – CL Kval 20/7: Celtic – Midtjylland

Publicerad

on

Match två från CL kvalet denna tisdag hämtar jag från Celtic Park där Celtic som kom två i sin serien möter Midtjylland som också kom två i sin serie. Två lag som passerat omgång ett utan att stanna vid stopp.

Jämför detta med MFF som vann allsvenskan men fick börja i omgång ett i denna kvalserie. Detta medan dessa ängagäng kom två i sina serier och hoppar över omgång ett.

Nu kan man förstå hur lågt rankade Sverige är i detta kval och i fotbolls Europa.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Celtic – Midtjylland/ Avspark 20.45

👉 Celtic kom alltså två förra säsongen. Man blev tvåa först i serien och sen i mästerskapsslutspelet. Laget var ”bara” 25 poäng efter segrande Rangers. Ja ni såg rätt, 25 poäng efter ettan. Då ska vi påpeka att trean Hibernian kom 14 poäng efter Celtic och fyran Aberdeen kom 21 poäng efter Celtic.
Vilken fruktansvärt dålig serie detta är!

Man kan bara vara skotte eller fotbollsnörd som undertecknad om man tycker denna serie är något att följa. Nu går man som medioker två direkt in i omgång två i detta viktiga CL kval.

Celtic som spelar typiskt engelskt, tjonga långt och stångas hårt har mött riktiga skitlag i vänskapsmatcherna inför denna match och det med blandande resultat. Preston hemma 0-1, Bristol C borta 0-0, Charlton borta 1-2, Sheffield W borta 1-3.

👉 Midtjylland som varit överlägsen i Danmark de senast åren fick se sig passerad av Bröndby föregående säsong. Laget kom två både i serien och mästerskapsslutspelet. Detta var en absolut missräkning för danskarna och kanske en varningssignal att man måste göra jobbet varje år – Eller!

I helgen började danska ligan igen och här hade undertecknad ett spel som Midtjylland borde vinna mot bottenlaget Odense.

Men Midtjylland försökte fuska sig genom denna match genom att tro att man är världsbäst och således inte gjorde jobbet. Det blev också förlust med 1-2. Inte den bästa start man kan ha inför dagens möte. Kanske har man inte har lärt sig något från föregående år!

🔥 Två lag som håller MFF standard i två ligor som är mediokra, men där den danska ligan är bättre än både den skotska och den svenska i alla fall om man ska titta på bredden.

Här har Celtic blivit riktigt stora favoriter. Detta tycker jag är starkt missvisande då detta är en jämn match, där jag faktiskt håller danskarna som lite bättre, om man bara går in och börjar jobba sig igenom matcherna.

Två lag där Danmark har börjat sin serie och Celtic fortfarande väntar på premiär. I denna första tävlingsmatchen för Celtic kommer man få jobba hårt för att ta med sig ett bra resultat till returen i Danmark.

Klarar man det?

Ja om inte Midtjylland börjar ta på sig blåstället igen och tar bort sin självgodhet som man visade upp efter förra årets CL där man blev massakrerade och senare i seriespelet, så kan det mycket väl vara Celtic som går vidare till omgång tre. I omgång tre börjar alla de större pengarna och fina miljoner börjar nu trilla in.

Men jag tror att Midtjylland går in med en annan inställning i denna match och ser Odense matchen som ett dåligt genrep. Här kommer man jobba hårt för att ta med sig en poäng och ett mål till hemmamatchen. Spelet blir också därefter med riktigt bra spelvärde på dubbelchansen. Även hörspelet är riktigt spelvärt till över dubbla pengarna.

👉 Midtjylland x2 / Odds 1.90 / Spelvärde 4 av 5
👉 Midtjylland över 4,5 hörnor i matchen / Odds 2.28 / Spelvärde 4 av 5

Lycka till vid rygg

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen