fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll 23/7: Schalke – Hamburger

Publicerad

on

Så börjar då äntligen serierna ute i Europa så smått dra i gång igen.

Bundesliga 2 tjuvstartar med Schalke – Hamburger denna fredag för att sen spela ytterligare fem matcher på lördag och resterande på söndag.

Men det är bara en av alla serier som nu startar och vi kommer få en underbar höst med massor av matcher att lägga våra spel på.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Schalke var en besvikelse förra året när man åkte ur Bundesliga. Med enbart sexton inspelade poäng och hela 86 insläppta mål var man ett av de sämsta lagen genom tiderna i Bundesliga. Nu får man bygga nytt ifrån andra divisionen.

Fjorton spelare ut från förra året och sexton nya in till årets spel. Man sparkade totalt fyra tränare under Bundesliga säsongen. Men med grekiska tränaren Dimitrios som också har ett förflutet som försvarare när han själv var aktiv spelare verkar man nu göra ett försöka att hitta rätt. Det blir ingen lätt start när man börjar mot Hamburger som ännu en gång jagar en plats i finrummet. Hela tolv spelare har lämnat inför säsongen och nio har kommit in tills idag.

Schalke har spelat fem träningsmatcher inför denna seriestart. Hemma har man mött Vitesse 3-2, Shakhtar 0-0, Zenit 0-0, Hamborn 14-0 och Wesel – Lackhausen 8-0.

👉 Hamburger såg länge ut att gå upp i Bundesliga förra säsongen. Men som vanligt så tappade man efter ett tag och blev bara fyra. Det var dock bara fyra poäng till kval och sex poäng till direktplats. Men vad hjälper det när man inte kan hålla ihop det mot de sämre lagen i serien.

Walter Tim får förtroendet som tränare en säsong till, men det kan nog bli byte där rätt snart om laget inte levererar från start. Kraven att Hamburger nu ska upp till högsta ligan är stenhårda.

Hamburger har spelat fyra träningsmatcher inför dagens premiär. Här har man mött Basel hemma 1-0, Silkeborg 1-0, Innsbruck 1-0 samt Augsburg borta 2-2

✅ SPELET:
Jag sticker ut hakan och spelar en Hamburger seger i kvällens första omgång. Det är första omgången och egentligen kan den sluta hur som då vi inte riktigt vet var lagen står. Visst är det fördel Schalke på hemmaplan med publik och allt.

Men jag ser ett Hamburger som har ett spel som fungerade förra säsongen, medan Schalke måste bygga nytt igen. Detta ska vara till en fördel trots bortaplan. Lågt spelvärde, men bra odds på matchen.

👉 HAMBURGER SEGER / ODDS 2.55 / SPELVÄRDE 2 AV 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen