fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll 25/7: inför Hammarby – Norrköping

Publicerad

on

Dags för ett riktigt bra överodds i allsvenskan när Hammarby tar emot Norrköping på en av allsvenskans sämsta plastgräs.

Här har Hammarby blivit skyhöga favoriter då man spelat bra efter EM omstarten och dessutom slagit Maribor med 3-1 i Europa Conference League kvalets första omgång.

Lycka till vid rygg.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Hammarby med ny tränare vid rodret går som på en spårvagnsrälsen ut till den grönskade oasen Djurgården i Stockholm. Men vi måste faktiskt dra i handbromsen och stanna till ett tag innan nästa hållplats som alltså är dagens match mot Norrköping.

Hammarby har efter omstarten mött sämre lag som alla kommer få kriga för sin överlevnad. Här är det kryss mot Halmstad hemma 1-1, Seger mot Degerfors hemma 5-1 och seger borta mot Örebro 0-2. Alltså lag på den undre halvan av serien. Sen att man vinner första matchen i Europa kvalet mot Maribor är ingen bedrift som ska höjas till skyarna.

Hammarby placerar sig nu på en femte plats med 18 poäng och 22-15 i mål

👉 Norrköping ger och tar med blandade resultat. Laget började med en 3-2 seger mot MFF hemma efter EM uppehållet. Man följde sedan upp det med att med nöd och näppe vinna borta mot Mjällby 0-1. Senast så fick man däng hemma mot BK Häcken med 0-1.

Svårt att göra mål är ju ett signum för lag som Rickard Norling tränar, inte för att det är dåliga lag, men för att Rickard alltid prioriterar defensiven först och främst, vilket ofta kan straffa sig när det gäller att plocka alla tre poängen.

Norrköping placerar sig på en sjätte plats med 17 poäng och 14-10 i mål

✅ SPELET:
Jag fortsätter och sticker ut hakan precis som jag gjorde i fredagsspelet när Hamburger vann sin premiär. Jag anser inte att Hammarby är så bra som spelbolagen vill göra gällande. Att lägga ett spel på Hammarby är nu nere i 1.80 i odds. Detta gör att vi alltså får hela 4,20 på en Norrköping seger.

Nu är ju inte Norrköping ett lag som sprudlar offensivt och man möter här en publik som faktiskt är en svårare motståndare än själva Hammarby som är rätt mediokra spelare för spelare. Så att tro att Norrköping ska springa hem en trea är ju lite av att ta i även om oddset till fyra gånger pengarna lockar något enormt.

Men spelet att Norrköping absolut ska kunna ta en poäng med sig hem från varma Stockholm ser jag som ett riktigt bra spel. Därför klickar jag i dubbla pengarna på en dubbelchans till Norrköping.

Vi ska dock inte vara förvånade om Norrköping släpper på handbromsen som man gjorde mott MFF och då sprutar in ett par baljor på ett Hammarby som inte är allt för stabila bakåt.

Vi ska också ta med i beräkningarna att Hammarby så sent som i torsdags hade match mot Maribor, förvisso inget motstånd av större klass men dock en match som kan sitta lite i benen.

👉 NORRKÖPING X2 / ODDS 2.15 / SPELVÄRDE 3 AV 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen