fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll 26/7 inför Varberg – Göteborg

Publicerad

on

Varberg mot Göteborg är ju en riktigt tung match att följa. Men med odds som verkligen lockar till spel kan undertecknad inte låta bli att sätta på tv:n klockan 19.00.
Här finns det verkligen stor potential till att även plocka hem ett och annat livespel.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Varberg mot IFK Göteborg, där Göteborg med Marcus Berg är favoriter till segern. Det skiljer massor om man ska titta på trupperna, speciellt med de nyförvärv som Mikael Stahre fått in efter sommaren och sen han tog över efter stolpskottet Rolle Nilsson.

Varberg som inte går in för att spela fotboll utan i stället drar ner tempo för att kötta på spelare brukar ha stor fördel av detta.

När man möter Varberg är det ofta spelare i motståndarlaget som är rädda för att gå in ordentligt i närkamper, framför allt när man kommer till Påskbergsvallen i Varberg. När man mötte Kalmar hemma efter EM uppehållet så är detta ett lysande exempel på destruktiv livsfarlig fotboll, men också senast när man spelade borta mot Halmstad. I bägge matcherna visade motståndarna att det inte är hundra att gå in för att få en smäll eller två.

Men detta kan knappast skrämma Göteborg med en medelålder på plus 27 år och spelare som Oscar Wendt, Sebastian Eriksson, Marcus Berg, Robin Söder, Gustav Svensson, Tobias Sana, Mattias Bjärsmyr. Alla spelare som har varit med om tuffare saker än att möte ett jagande spelförstörande Varberg.
Efter EM uppehållet har Varberg spelat 1-1 mot Kalmar hemma. Förlorat borta mot AIK 2-1 och senast 1-1 mot Halmstad på bortaplan.

Varberg ligger på en fjortonde plats med 13-21 i mål och 9 inspelade poäng.

👉 Göteborg är på gång i alla fall framåt där laget har gjort sex mål på de två senaste matcherna. Samtidigt så har man släppt in fem efter EM uppehållet.

Göteborg fick stryk mot Elfsborg hemma 1-0. Sedan slog man Östersund borta 2-3 och nu senast Mjällby hemma 3-2.

Det är självklart bra att man gör många mål framåt men samtidigt så kan man oro sig när man släpper in fyra mål mot riktiga bottenlag som Östersund och Mjällby.

Göteborg ligger på en åttonde plats med 14-12 i mål och 15 poäng

✅ SPELET:

Det är en tuff bortamatch för Göteborg, men denna match ska Göteborg inte förlora.

Med de rutinerade spelarna som finns i göteborgstruppen så blir det heller ingen skrämselhicka när man kliver ut på Påskbergsvallen.

Här vågar jag slå till med ett högt spelvärde då jag anser att Göteborg med sina nyförvärv är klasser bättre än samtliga Varberg spelare. Drar också till med att Göteborg vinner med flera bollar i ett Asien spel fast man läcker bakåt värre än labbet i Wuhan.

👉 IFK Göteborg seger/ Odds 2.15 / Spelvärde 4 av 5
👉 IFK Göteborg Asien -1 mål seger/ Odds 3,10 / Spelvärde 4 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen