fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför: Tobol Kostanay – Hajduk Split

Publicerad

on

Returmöte i Europa Conference League där första mötet slutade med en 2-0 seger för Hajduk Split.
Nu bortaplan i Kazakstan och en tuff returmatch som trots allt är lite fördel Hajduk som kan spela på resultatet.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Tobol Kostanay är ett lag som vi inte så ofta får stifta bekantskapen med. Förra säsongen kom man två i serien, men i år så leder man serien. Laget har gått riktigt bra hemma i Kazakstan där man har dragit in hela 42 poäng på 19 spelade matcher. Laget har bara en förlust när det återstå sju omgångar.
Tobol har dessutom sju vinster av sju möjliga på hemmaplan denna säsong. Man är dock jagad av mer välkända Astana som har 41 poäng.

👉 Hajduk Split är desto mer välkänd för den svenska publiken. Detta fina lag har vi stött på ett antal gånger i olika Europacuper med svenskt motstånd.

Hajduk hade en miserabel säsong förra året där man slutade först på en fjärdeplats i ligan. Nu började man serien med ett kryss på bortaplan mot Lok Zagreb (2-2) som kom åtta förra året. Med andra ord ingen bra start för det gamla storlaget.

✅ SPELET:

Det är en tuff bortamatch för Hajduk där Tobol Kostanay måste framåt och vinna för att överleva turneringen.

Tittar man på första mötet så var Hajduk Split överlägsnas i målchanser och hörnor. Detta behöver absolut inte betyda något när det nu är bortamatch, där Hajduk förmodligen kommer lägga sig på defensiven för att bara se till att inte förlora med mer än en boll!

Här ser jag dock möjligheter för Hajduk att kontra när Tobol måste framåt för att göra mål. Kan Hajduk dessutom få in en första boll så kommer det släppas på tänket bakåt för Tobol, då kan det bli fri gata för Hajduk att avgöra matchen med flera mål.

Skulle Hajduk komma upp i samma standard som i första matchen så kommer man köra över Tobol trots bortaplan.

Med ett lågt spelvärde och ett riktigt bra odds måste jag klicka i ett spel på Hajduk Split som trots allt inte har råd att slappna av trots en 2-0 ledning.

👉 HAJDUK SPLIT/ ODDS 2.10 / SPELVÄRDE 2 AV 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen