fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll inför: Arsenal Tula – Kazan!

Publicerad

on

Ryska ligan har precis startat om, endast en omgång är spelad än så länge. Detta blir fredagens lilla chansspel där vi får över dubbla pengarna vid seger

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Arsenal Tula klarade kontraktet förra året men det var på det berömda håret. Laget kom på en fjortonde plats med 28 -51 i målskillnad och bara 23 inspelade poäng. Detta var bara en poäng bättre än Volgograd som var ett av två lag som åkte ur ryska högsta ligan förra säsongen.

Det började inte bra denna säsong heller då man fick se sig besegrad av Lok Moskva (trea förra säsongen) på bortaplan förlusten slutade med 3-1. Här var man helt utspelade i det offensiva spelet och man ska vara glad att siffrorna slutade vid endast tre insläppta.

👉 Kazan vann med 1-0 hemma mot Sp Moskva i första omgången. Detta mot ett Sp Moskva som förra året kom på en andra plats i ligan. Kazan själva placerade sig på en fjärde plats med 53 poäng och 42-33 i målskillnad.

Med spel i Europa Conference League kommande torsdag där man möter Rakow från Polen kan det bli rotation i truppen!

✅ SPELET:
Alltid svårt att de vart det barkar efter endast en omgång. Men tittar man på starten av serien och hur det gick förra året så bör Kazan ha en stor chans att ta säsongens andra trea. Det som är lite av en nackdel är inte bara bortaplan, utan också att Kazan går in i andra kval rudan till Europa Conference League kommande torsdag. Detta kan göra att det kanske rotera en del i startelvan, men det är sex dagar dit så förhoppningsvis vill man spela med bästa laget denna kväll.

Här trycker jag dit en tvåa, genom att titta på starten av serien och jämför trupperna jämfört med förra säsongen. Här är det bara fördel Kazan som ska utmana om titeln denna säsong.

👉 Kazan seger / Odds 2..25 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen