fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför: Seoul – Ulsan Hyundai

Publicerad

on

Lördagsspel från Sydkoreas högsta liga med avspark klockan 13.00. Här bjuder spelbolagen på alldeles för höga odds på serieledarna.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Seoul ligger trea från slutet med 20 poäng 18–23 i mål efter 19 spelade matcher. Formen de fem senaste är 5 poäng och 3-6 i mål. Hemma har man spelat 8 matcher med 8-11 i mål

Med andra ord ett lag som verkligen inte gör väsen av sig offensivt eller på hemmaplan. Dessutom med en dunkel form!

👉 Undertecknad har sedan Corona pandemin satte en hel fotbollsvärld i karantän följd sydkoreanska ligan och här har Ulsan varit ett topplag så väl förra säsongen precis som nu. Nu leder man serien med 32-22 i mål och 37 poäng,

Formen är lite si och så där. Man förväntar sig toppresultat i alla matcher från Ulsan, men senast fick man stryk mot femte placerade Suwon City och det med hela 2-5 på hemmaplan. Den hade nog ingen sett komma.

✅ SPELET:

Dags för Ulsan att ta tillbaka taktpinnen efter förra omgångens förnedring. Ulsan har fem raka segrar på bortaplan och då räknar jag in AFC Champions League. Med 12-3 i målskillnad så visar man på ett starkt offensivt bortaspel. Med en normal dag ska man avverka Seoul som vi avverkar en nybakad lördagsfralla.

Oddsen har tack vare förra veckan pladask gått upp i en match som är gjuten för en bortaseger, vilket är taget alla dagar i veckan. Det är botten mot toppen och trots bortaplan så dunkar jag in ett riktigt bra spelvärde i denna match.

👉 ULSAN HYUNDAI SEGER / ODDS 1,75 / SPELVÄRDE 4 AV 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen