fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför: Trelleborg – Helsingborg!

Publicerad

on

Ett skånskt derby med avspark klockan 17.00 där det är två lag i kanonform som bägge jagar en allsvensk plats. Här klickar jag i ett spel till över dubbla pengarna.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Trelleborg har en kanonform med fyra segrar på de fem senaste matcherna. Med spelare som Offia och Kozica är man livsfarliga framåt. Med massor av pengar i ryggen försöker man ännu en gång sätta Trelleborg på fotbollskartan. Helsingborg visade mot Falkenberg att man kunde skaka av sig förlusten mot Värnamo 2-3 och komma igen. Nu vann man mot riktigt dåliga Falkenberg med 4-0. Bäst på plan var anfallaren Anthony van den Hurk. Mot Falkenberg gjorde han tre nya mål. Trepoängaren var HIF:s fjärde på de fem senaste omgångarna.

✅ SPELET:

Det är givetvis en stor fördel att HIF nu slipper den egoistiska Granqvist som visade sitt rätta jag när han på fyllan trodde han var större och viktigare än andra Helsingborgare. Med det sagt så kan man bara konstatera att HIF nu har en riktigt bra trupp att försöka ta sig upp i seriesystemet igen. Trots hemmaplan och bra offensiva spelare så ska Trelleborg väga lite för lätt i detta derby. Med Hurk framåt så har HIF ett bättre lag allt som allt och ska absolut vara favoriter i denna match.
Över dubbla pengarna på HIF seger måste givetvis spelas till ett lågt spelvärde då det är bortaplan mot ett formstarkt Trelleborg.

👉 Helsingborg seger / Odds 2,40 / Spelvärde 2 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen