fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför: Vejle – Bröndby!

Publicerad

on

En riktigt miserabel lördag när det gäller undertecknads spel. Nu ska det vändas och jag börjar med ett spel i Danmark som jag anser är ett överodds till över dubbla pengarna. Avspark klockan 16.00

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Vejle spelade i nerflyttningsserien förra säsongen efter att placerat sig på en tionde plats i Superligan. I nedflyttningsgruppen kom laget trea från slutet men var aldrig hotade att ramla ur. Vejle kommer även i år vara ett lag ett lag för nerflyttningsserien vilket visas när man förlorat de två första omgångarna mot Söderjyske borta 1-0 och Randers hemma 0-2. Vejle har dock gjort sin läxa och försökt fylla på med spelare som ska höja laget. Totalt är det tio nya in.

👉 Bröndby vann både serien och mästerskapsslutspelet och är således danska mästare. Bröndby ska givetvis vara ett topplag som utmanar bland annat Midtjylland om titeln. Dock har starten varit allt annat än bra då man kryssat mot nykomlingen Viborg hemma 1-1 och Aarhus borta 1-1. Bröndby har tappat sju spelare till andra klubbar där fem av dem var startspelare som gått till större klubbar i Europa. Man har fyllt på med spelare från mindre klubbar som snart har kommit in i spelet och tempot.

✅ SPELET:

Överodds ges i denna match till över dubbla pengarna på Bröndby. Jag förundras lite över oddset i danska ligan där även Midtjylland igår hade över dubbla pengarna i sin seger mot Viborg borta.

Med det oddset och den kapacitet som Bröndby besitter så tvekar jag inte att trycka in ett Maxbet på en Bröndby seger. Nu ska Bröndby ta säsongen första trea trots att det är bortaplan.

👉 BRÖNDBY SEGER / ODDS 2,40 / SPELVÄRDE 5 AV 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen