fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför: Västerås SK – Landskrona Bois!

Publicerad

on

När ska det bli stopp på Landskronas bedrift i Superettan!

Nu spelar man en riktigt svår bortamatch mot Västerås på konstgräs, där dessutom VSK har värvat hårt under fönstret.

VSK går in som favoriter i matchen på spelbolagen. Jag synar detta och lägger ett spel med lägre spelvärde men med ett sjuhelsikes odds. Avspark 17.00

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 VSK är ur form när man tar emot Landskrona. Laget har inte vunnit en match i serien sedan 24 maj. Man kommer till denna match med tre raka förluster. Norrby borta 4-1, Helsingborg hemma 0-4, Sundsvall borta 1-0. VSK har plockat in Erik Björndahl från Örebro på lån, samt även Daniel Hermansson, Kalle Björklund, och Jacob Lindahl. Nu ser det också ut som farliga anfallaren Viktor Prodell som varit skadad är åter i spel. Samtidigt så har Kevin Custovic lämnat för Vejle och Justin Salmon för Degerfors.

👉 Landskrona är nykomlingen som fortsätter överraska. Men frågan är hur länge de kommer fortsätta med detta! Serieledarna har endast en förlust i årets Superettan. Den kom borta mot Jönköping 22 maj. Nu har Bois fem raka segrar där man senast slog Sundsvall hemma 2-0, innan dess Trelleborg hemma 4-2, Vasalund borta 0-3, Brage hemma 2-1, GAIS borta 1-3.

✅ SPELET:
VSK har blivit favoriter hos spelbolagen, men här går jag emot strömmen. Jag kan just nu inte låta bli att imponeras av Landskrona. Jag trodde det var slut förra helgen när jag spelade en Sundvall seger, men oj så fel mitt spel blev. Jag tror dock inte Landskrona kommer hålla hela vägen, man har för dålig ekonomi och med det en för tunn trupp – Men förhoppningsvis har jag fel, för detta är den fula ankungen som ingen vill ha upp i allsvenskan.

Detta är en riktigt svår bortamatch för Landskrona. VSK kommer jobba hårt för att vända en dålig trend. Det kommer göra ont i Landskrona laget när tjongagänget som spelar som Varberg med dåliga form kommer sälja sig dyrt med ett fysiskt spel. Samtidigt så väntar vi alla på att Landskrona ska börja tappa som den nykomling man är. Dessutom spelas matchen på konstgräs vilket gynnar VSK. Med andra ord inte konstigt att VSK blivit oddsfavoriter.

Men med ett riktigt bra odds i mitt tidigare spel i Danmark så sticker jag nu ut hakan och spelar trots spelbolagens varning en Landskrona seger. Dock lågt spelvärde då konstgräs och en galen publik i Västerås kan ställa till det för serieledarna.

👉 LANDSKRONA SEGER / ODDS 3.10 / SPELVÄRDE 2 AV 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen