fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför: Sirius – Örebro!

Publicerad

on

Örebro ligger sist och är nu på väg att ramla ur allsvenskan när man möter Sirius som just nu är bättre i serien, men på pappret håller man samma klass enligt mig. Här har Sirius blivit skyhöga favoriter och ett spel på Örebro vinst ger hela 4,20.

Jag tittar närmare på ett spel till dubbla pengarna och tror inte att Örebro är slagen på förhand / Avspark 19.00

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 IK Sirius:
Sirius vann senast mot Degerfors (2-0). Det var dock en jämn match och resultatet speglar absolut inte matchbilden.

Sirius tappade tränaren Rydström som ersattes av Bäckström samtidigt som man har tappat riktigt bra spelare i Björnström, Ekdal, Vecchia och Andersson. Detta syns absolut i årets serie där man har en sämre tränare och ett sämre lag än förra året.

Efter en svag avslutning av våren har Sirius tagit sex poäng på de fyra matcherna som spelats efter uppehållet. Därmed står man på 15 poäng med 14-23 i mål efter 12 spelade matcher.

Till dagens match har man dessutom Ortmark avstängd. Detta är ett riktigt avbräck i det offensiva spelet då han varit delaktig i fem av de fjorton mål laget gjort.

👉 Örebro SK
Örebro har plockat in Besara och Hamad för att få till ett bättre spel framför allt i offensiven. Nu tog man också en välbehövlig poäng senast mot AIK (1-1), vilket gjort att självförtroendet under veckan träning måste ha växt på sig lite.

Enligt undertecknad så har Örebro absolut en trupp som håller för Allsvenskan. Tittar vi på hur Örebro jobbade mot AIK senast där AIK var ett mycket bättre lag så ser vi att det finns stor potential i laget om man fortsätter ha blåstället på.

Örebro ligger sist med 8 poäng och 7-24 i mål och har inte vunnit en match sedan 12 maj då man slog Häcken borta (2-3).

Johan Mårtensson och målvakten Bobby Allain är avstängda på grund av för många varningar. Därtill finns Mehmeti på skadelistan och eventuellt Besara som fick gå av vid uppvärmningen mot AIK.

✅ Spelet:
Sirius har blivit jättefavoriter i denna match, men jag ser det som en jämna match som absolut kan luta över till en Örebro seger. Fortsätter man jobbar hårt i nittio minuter som senast så kan man absolut kunna ta minst en poäng och kanske alla tre. Sirius är absolut inte bättre än Örebro på pappret. Sen gäller det att få ihop laget också och det har ju inte Örebro lyckats med än så länge.

Jag lirar en dubbelchans på Örebro till dubbla pengarna och ser augustis första spel sitta.

👉 Örebro x2 / Odds 2.00 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen