fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför: Malmö FF – Rangers!

Publicerad

on

Det ska spelas Champions League-kval samt Superettan-matcher denna tisdag. Här får dagens huvudnummer komma från Skåneland via mötet Malmö FF – Rangers.

Kan verkligen MFF röra Rangers som just nu är överlägsna i Skottland? Spelet är som igår ett spel på över två gånger pengarna.
Avspark 19.00

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Malmö FF:
Det är en riktigt tuff lottning för Malmö FF när Rangers står för motståndet i den tredje kvalrundan av Champions League. MFF gick som förväntat vidare från förra omgången när man slog HJK med totalt 4-3. Tyvärr var spelet allt annat än bra i dessa två matcher. Hade det inte varit för framför allt Christiansen och Colak så hade det idag varit kvalspel i Europa League i stället. På Stadion är MFF riktigt starka när det gäller Champions League kval. Här har man lagt ner storlag som Celtic, Shakhtar Donetsk, Olympiakos och Salzburg. Men det var förr i tiden, nu är nu och det går inte att leva på gamla meriter.

👉 Rangers:
Skottarna joggade hem ligan förra året där man var hela 25 poäng före Celtic. Rangers har ett riktigt bra lag med bland annat Hagi, Roofe, Kamara. Totalt så hade laget 38 raka segrar i ligan förra året. Detta kanske säger mindre om hur bra Rangers är, då skotska ligan är en riktig skitliga om man jämför med de bästa ligorna i Europa. Nu ska vi inte förringa Rangers insats, hur man än vänder och vrider på det så krävs det ett bra lag att krossa allt i sin egen liga. Rangers spelade första seriematchen i helgen och vann den med klara 3-0 mot Livingston. I träningsmatcherna inför seriestarten har man bland annat slagit Real Madrid 2-1 och kryssat mot Arsenal 2-2 och Brighton 0-0.

✅ Spelet:
MFF har idag inte den trupp som krävs för att kvalificera sig vidare mot ett lag som Rangers. Dessutom har MFF en tränare som inte har förmågan att förvalta det spelarmaterial som han befogar över. Försvaret är ihåligt i vissa matcher och utan en storspelande Christiansen så är det helt kört.

Tittar vi på att Häcken förlorade med 5-3 över två matcher mot Aberdeen i Europa Conference kvalet för någon vecka sedan och jämför Aberdeen och Rangers så kom Aberdeen hela 40 poäng efter Rangers i serien och 46 poäng efter mästerskapsslutspelet. Här är egentligen förutsättningarna för dagens spel
.

Det bär emot mig att skriva att Rangers ska gå vidare och att MFF i stället för rikta in sig på Europa League kvalet efter dessa två matcher. Rangers är ett bättre lag än MFF och framför allt har man en mycket bättre tränare. Givetvis hoppas jag att jag har fel, men här kan jag inte låta bli att klicka i en Rangers seger till över dubbla pengarna. Rangers är helt enkelt ett bättre lag än MFF.

👉 Rangers seger / Odds 2.35 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen