fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför Telstar – FC Emmen

Publicerad

on

Seriepremiär i andra ligan i Nederländerna. Här har jag hittat ett riktigt spel i bland annat ett Asien spel med mycket bra odds som bara måste spelas.

Högt spelvärde med augustis första Maxbet, blandas med flera olika spel i denna match. Här finns spel som har all potential att ge bra med flis i plånboken.
Avspark 20.00

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Telstar
Avslutade förra säsongen på en miserabel trettonde plats. Man orkade jobba ihop 41 poäng och hade till slut 57-61 i målskillnad. Ett riktigt fiasko bakåt där man alltså släppte in ett snitt på 1,6 mål per match.

Inför säsongen har man spelat sex träningsmatcher och det har sett allt annat än bra ut. Här har man vunnit en, spelat två oavgjorda och förlorat tre. Målskillnaden är 5-12. Det ser med andra ord ut som det är samma problem bakåt som förra året!

👉 FC Emmen
Kom trea från slutet i högsta ligan förra året. Laget fick därmed kvala sig kvar. Nu ska ni ha i åtanke att man hamnade på kvalplats på sämre målskillnad än Waalwijk som hade 30 poäng precis som Emmen men 33-55 i mål mot Emmen 40-68. Tittar man på Emmen så var man i högsta ligan ungefär lika dåliga bakåt som Telstar i andra ligan. Här hade man ett snitt på 2 insläppta mål per match. När man kom till kvalet var man chanslösa och åkte ut redan i semifinalen mot Breda 1-2

Nu vill man givetvis tillbaka till finrummet och det ser onekligen bra ut om man ska titta på de fem träningsmatcherna som man spelat. Här har man inte förlorat någon. Med 17-3 i målskillnad så går man in med ett riktigt stärkt självförtroende trots bortaplan i omgång ett.

✅ Spelet:
Första omgången med tävlingsmatcher, var står lagen? Har Telstar mörkat sin form och kommer som upplåsta hulkar till första matchen? Är Emmen anfall bara en synvilla när man kanske mött B lags uppställningar för att puffa upp sig inför dagens kamp?

Vilket som, så ser jag FC Emmen som favoriter i denna match trots bortaplan. Vi vet att det brukar bli massor av mål i denna liga där man mer spelar framåt än tänker bakåt. Därför utgår jag ifrån att Emmen fortsätter med sin frejdiga offensiv och Telstar kommer göra det samma men håller inte hela vägen då man är sämre bakåt.

Högt spelvärde med augustis första Maxbet, blandas med flera olika spel i denna match.

👉 FC Emmen seger / Odds 1.80 / Spelvärde 5 av 5 = Maxbet
👉 FC Emmen seger Asien – 1 mål / Odds 2,40 / Spelvärde 5 av 5 = Maxbet
👉 FC Emmen seger Hcp – 1 mål / Odds 3,40 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen