fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför Venlo – Breda

Publicerad

on

I Nederländska andra ligan tar nerflyttade Venlo emot Breda som kvalde till högsta ligan förra året. På förhand en jämn match men vi väljer sida och hämtar hem ett riktigt bra odds i matchen. 

Avspark 14.30

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Venlo
Slutade näst sist i högsta serien förra året. Det största problemet låg i den defensiva biten där man släppte in hela 91 mål på 34 spelade matcher. Försäsongen har sett riktigt bra ut med bara en förlust på fem spelade träningsmatcher. Här har man 11-8 i målskillnad vilket gör att man i alla fall i början av säsongen ser bra ut framåt. Arton spelare har lämnat laget inför denna säsong och elva nya in.

👉 Breda
Är klubben som ligger i toppen av andra ligan men inte kommer upp. Det fattas det där lilla extra förra året. Är det månne dags i år! Med en femte placering förra året fick man försöka kvala sig upp till finrummet. I serien var man bara fyra poäng från att gå direkt upp. Det var dock ett riktigt getingbo där det var jämt i toppen med flera lag. I kvalet gick man till final men fick se sig besegrad av Nijmegen med 2-1. Nu har man förberett sig med att spela fem träningsmatcher och vunnit fyra av dem, alla med uddamålet. Mycket nytt har det blivit då man tappat femton spelare och fått in sju nya.

✅ Spelet:
Första omgången med tävlingsmatcher, var står lagen? Ja den skrev jag i matchen Telstar – Emmen, ett spel som slutade 1-1. Här kan man ställa sig samma fråga, men jag måste lägga mitt spel på en Breda seger trots svår bortamatch där ingen vill gå ifrån matchen poänglös. Vad grunnar jag då detta spel på?

Breda ska vara med i toppen även i år och kanske är det deras tur att nu gå hela vägen. Vill man vara med hela vägen så måste man bli bättre på bortaplan där man bara var femma förra säsongen. Nu startar serien, nu måste man vara med från början .

Venlo har haft en galen omsättning på spelare och det kommer förmodligen ta ett tag att få ihop lagbygget. Tittar man på träningsmatcherna så är man på rätt väg. Fortfarande släpper man dock in för mycket mål. Offensivt visar man framfötterna i dessa matcher, men nu möter man ett tätt Breda där det kan bli svårt att få till det samtidigt som man fortfarande måste täppa till bakåt.

Oddset är högt för en Breda seger och verkligen värt att testas. Lågt spelvärde då det är premiär och bortaplan för en av seriefavoriterna mot nya Venlo

👉 Beda seger/ Odds 2.80 / Spelvärde 2 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen