fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll: Inför Metz – Lille hittas ett bra odds.

Publicerad

on

Dags för förra årets seriesegrare i Frankrike att starta ligan. Det gör man mot förra årets tia som inte bör ställa till några problem för bortalaget – Eller!

Avspark 17.00

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Metz
Slutade som sagt tia förra säsongen och hade med sina 47 inspelade poäng bara sju poäng ner till negativ kvalplats. Inför säsongen har nio spelare lämnat och sju spelare kommit in.

Träningsmatcherna har gått riktigt bra där man spelat sex till antalet. Här har man vunnit fyra, spelat en oavgjord och bara förlorat en. Med 11-5 i målskillnad så kan man lugnt säga att man går in med bra självförtroende i denna svåra hemmamatch.

👉 Lille

Som sparkade ner PSG till en andra plats förra året har börjat riktigt bra då man vann Supercupen med 1-0 mot just PSG. Förutom detta så ser säsongsinledningen med träningsmatcher katastrofala ut.

Här har man spelat fem matcher där bara en lett till seger, övriga är tre förluster och ett kryss. 3-5 i målskillnad är inget bra tecken på en start när man ska försvara sin titel och så småningom ge sig in i ett CL slutspel.

✅ Spelet:
Förra årets matcher mellan lagen slutade bägge med seger för Lille. Här vann Lille hemma med 1-0 och borta med 0-2. Nu förväntar jag mig att Lille kommer spara spelare precis som PSG gjorde igår, men trots detta så kan jag inte se att Lille ska tappa poäng i första omgången mot ett lag som är klart sämre.

Lille var förra årets bästa bortalag med hela 46 inspelade poäng. Jämför detta med hemmaplan där man ”bara” tog 37 poäng. Samtidigt tog Metz endast 20 poäng hemma på nitton spelade matcher och hade minusmål med 19-26.

Här går givetvis Lille in som favoriter där oddset faktiskt är förvånansvärt högt. Givetvis så måste även Lille få mitt spel. Här blir det en rak Lille seger, kommer man upp i lika bra standard som förra året så vinner man dessutom med två bollar eller mer.

👉 Lille seger/ Odds 1.80 / Spelvärde 4 av 5
👉 Lille seger Asien -1 mål / Odds 2,60 / Spelvärde 4 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen