fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll 9/8: Dagens dubbel från Japan

Publicerad

on

Dagens bästa Fotbolls dubbel hämtas från Japan som bjuder på full omgång denna måndag. Här spelar jag en dubbel och två singlar.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Oita Trinita – Kawasaki F / Avspark 12.00
Kawasaki är helt överlägsna i Japanska högsta ligan. De leder redan serien med 9 poäng när det är 16 omgångar kvar, De har 58 poäng och 53-15 i målskillnad. Nu möter man Oita som ligger näst sist med 16 poäng och 14-32 i mål.

Även om Kawasaki skulle vädra hela bänken och sätta in juniorer så förlorar man inte denna match. Kawasaki har faktiskt inte förlorat en match sedan 21 november 2020 och då mot just Oita. Här fick Kawasaki rött kort efter 34 minuter och resultatet blev till slut 1-0. Även i Asiens CL är man överlägsen där man i år än så länge har spelat sex matcher och vunnit alla med 27 -2 i målskillnad.

Här tappar inte bortalaget poäng och spelet blir således en tvåa. Denna tvåa spelas i en dubbel med matchen nedan för att höja upp oddset ytterligare i dubbeln. Men även ett Asien spel liras som singelspel i denna match.

👉 Kawasaki seger / Odds 1.35 / Spelvärde 5 av 5 = Maxbet
👉 Kawasaki seger Asien -1.5 mål / Odds 1.95 / Spelvärde 4 av 5

✅ Tokushima – Gamba Osaka / Avspark 12.00
Detta är ett bottenmöte som är otroligt viktigt för båda lagen. Tokushima ligger på en nedflyttningsplats med 20 poäng och 18-28 i mål, medan Osaka ligger på en trettonde plats med 26 poäng och 16-21 i mål.

Men låt er ej luras av tabellen. Osaka är äntligen på gång igen efter att legat ohjälpligt sist då man bara tagit 7 poäng på de första 12 omgångarna. Då ska vi ha i åtanken att Osaka kom tvåa förra säsongen och vann japanska cupen. Man förlorade sen inhemska Supercupen mot Kawasaki med 3-2 innan serien började.

Laget har precis som Kawasaki spelat i Asiens CL och har där 2 segrar,3 kryss och 1 förlust. Hemma i serien har man på de fem senaste 3 segrar och två förluster, medan Tokushima har 2 oavgjorda och 3 förluster.

En jämn match förväntas då det är två lag som vill ha poängen med sig, samtidigt som man har svårt att göra mål. Här läggs singelspelet på Osaka som har ett lag som egentligen borde vara i framkant av serien och inte på undre halvan som man nu är. Samtidigt så fullbordar denna match måndagens dubbel.

👉 Gamba Osaka seger / Odds 2.80 / Spelvärde 4 av 5

✅ Måndags dubbeln

👉 Gamba Osaka seger & Kawasaki seger / Odds 3.78 / Spelvärde 4 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen