fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför Ufa – Lok Moskva

Publicerad

on

Helsingborg gjorde jobbet och även om det inte såg bra ut och Vasalund gjorde en riktigt bra match så satt vårt spel.

Idag börjar jag fredagen med ett spel i ryska högsta divisionen och det till ett lägre spelvärde men till ett riktigt bra odds
Avspark 16.00

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Ufa
Har börjat serien lika dåligt som man avslutade förra året där man slutade på en trettonde plats med 34 poäng och 26-36 i målskillnad. Nu har man spelat två matcher i den nya säsongen och dessa har man förlorat mot Din. Moskva hemma 2-3 och borta mot CSKA Moskva 1-0. Nu var detta inga skitlag man mött utan förra årets sjua och sexa.

👉 Lok. Moskva
Placerade sig desto bättre förra året då man blev trea med 56 poäng och 45-35 i målskillnad. Laget var bara en poäng från andra platsen som hade inneburit Champions League kval. Nu har man börjat serien med två segrar där man dels slog CSKA Moskva senast på bortaplan med 1-3 och innan dess slog förra årets bottenlag Arsenal Tula hemma med 3-1.

✅ Spelet:
Det är förra årets topplag mot bottenlag. Det borde vara samma i år, men det är i början av serien så man vet inte riktigt var man har lagen. Trots hemmaplan så måste spelet läggas på Lok Moskva som ser äckligt starka ut efter två omgångar Kan man komma upp till en normal kapacitet så ska man plocka hem en trea.

På grund av bortaplan och ett hungrigt hemmalag som vill ta sina första poäng blir det ett lägre spelvärde än om det hade gått ett par omgångar in. Oddset är alldeles utmärkt till över två gånger pengarna.

👉 Lok . Moskva seger / Odds 2.30 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen