fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll 9/8 Inför Jong AZ – Almere: Maxbet

Publicerad

on

Tredje gången gillt i Nederländska andra ligan. Två spelade matcher under helgen slutade som kryss i premiäromgången, vilket undertecknad inte räknade med. Nu kör vi tredje gången gillt och denna gång ett Maxbet.

Dags att ta hem pengarna med storsläggan!

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Jong AZ – Almere / Avspark 20.00
Det är väl inget snack om att Almere ska vara stora favoriter mot Jong AZ som är ett B-lag med ungtuppar som i andra ligan får känna på hur det är att spela med de stora grabbarna. Förra säsongen kom AZ på en sjuttonde plats med 38 poäng på 38 spelade matcher. Man gjorde hela 56 mål framåt, men man släppte in 92. Vi ska inte förvänta oss något annorlunda denna säsong. Här spelar de unga lovande spelarna innan de tar steget upp till A laget. Dock blandas det med någon eller några gamla som håller ihop laget. Men grunden består mest av spelare som är mellan 17- 21 år alltså ett bättre juniorlag.

Almere kom fyra förra säsongen, bara två poäng från en direktplats till finrummet. Med 75 poäng och 75-48 i mål fick man kvala upp, här misslyckads man totalt när man blev utslagen redan i kvartsfinalen. Nu gör man en ny satsning med elva nya spelare in jämfört med förra året. I träningsmatcherna har det sett helt ok ut. Här har man spelat sex stycken och vunnit tre, kryssat tre och förlorat en. Absolut inte övertygande när man ser till vilka de mött, men vi får också ta träningsmatcher för vad det är.

✅ Spelet:
Här får Almere alla tips de kan få då man går för en serieseger. När man möter ett bättre ungdomslag så ska man inte förlora oavsett om det är i början av serien eller om det är bortaplan. Nu måste man tagga på från början och visa ungtupparna var skåpet ska stå.

Här liras ett Maxbet, pang, smack bom. Det finns inget annat alternativ. Även i mitt Asien spel blir det Maxbet. Häng med nu, för nu åker vi.

👉 Almere seger / Odds 1.80 / Spelvärde 5 av 5 = Maxbet
👉 Almere seger Asien -1 mål / Odds 2.25 / Spelvärde 5 av 5 = Maxbet
👉 Almere ledning Asien -0.5 mål första halvlek / Odds 2.40 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen