fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför Leyton – QPR: Uppställning avgör

Publicerad

on

Dags för EFL cup i England där laguppställningen avgör utgången av spelet. Spelar QPR med A lagstruppen ska de vinna denna match. Laguppställningarna släpps ca en timme innan match.

Lycka till vid rygg!

✅ Leyton – QPR / Avspark 20.45
Leyton spelar i League Two och började säsongen med att spela 1-1 mot Salford borta i helgen. Förra året placerade man sig på en elfte plats med 61 poäng och 53-55 i målskillnad givetvis i samma serie. Inget topplag men inget lag heller som ska ramla ur serien

Den gamla storklubben ( det var längesedan ) QPR harvar runt i Championship och försöker ta sig upp i finrummet. Förra säsongen blev laget nia med 68 inspelade poäng och en målskillnad på 57 -55. Det var 11 poäng från kvalplats, men en säker plats på övre halvan. I år började man med att spela 1-1 mot tunga Millwall hemma.

✅ Spelet:
Här får laguppställningen avgöra spelvärde. Det är dock så här några timmar innan avspark ett riktigt bra odds där vi får över två gånger pengarna på QPR seger och givetvis så är det alldeles för bra odds för att inte spela.

Det skiljer två divisioner mellan lagen och spelar bara QPR med en någorlunda startelva så ska man vinna denna bortamatch. Även med bänken så ska man givetvis vara favoriter till seger. Laguppställningen avgör hur allvarligt QPR tar på cuppen och spelvärde blir därför ett utropstecken tills denna har släppts.

👉 QPR seger / Odds 2.10 / !

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen