fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför Söderjyske – Midtjylland

Publicerad

on

Danska Superligan går in i omgång fem denna vecka. Här ligger favorittipset på bortalaget. Men Söderjyske spelar snålt och har bara släppt in tre mål på sina fyra första matcher. Samtidigt kommer Midtjylland från en förlust mot PSV i en kvalmatch så sent som i tisdags. Kan man verkligen ladda om inför detta möte!

Lycka till vid rygg!

✅ Söderjyske – Midtjylland / Avspark 17.30

Söderjyske blev sjua i ligan förra säsongen och fick spela i nerflyttningsserien. 28 poäng och 25-28 blev det på 22 spelade matcher. Väl i nerflyttningsserien så kom man två och således klarade man kontraktet med marginal då man spelade ihop hela 44 poäng och till sist blev det 45-48 målskillnad. Det ska tillägas att man bara var en poäng ifrån att spela i Mästerskapsserien. Nu har man börjat med ett kryss borta mot Silkeborg 0-0, Vejle vinst hemma 1-0, Nordsjälland förlust hemma 0-2 och senast Randers borta förlust 1-0.

Midtjylland förlorade som ni redan vet titeln till Bröndby förra året. Först blev man tvåa i ligan och sedan två i slutspelet. En klar missräkning i klubben som de senaste åren varit överlägset bäst i Danmark, där man bland annat spelade CL slutspel förra året. Nu har man även i år spelat CL kval, här blev man utslagna av PSV med totalt 4-0. Man spelade så sent som i tisdags på hemmaplan och förlorade med 0-1. Man slog innan PSV matchen ut Celtic. Men det blev alltså stopp för fortsatt spel under veckan. I årets serie så har laget börjat bra trots CL kval. Här är det bara första omgången som blev förlust där man mötte Odense hemma 1-2, efter detta har det blivit seger mot Ålborg borta 0-1, Viborg borta 0-2, Vejle hemma 4-1

✅ Spelet:

En riktigt svår bortamatch för favoriterna då man förmodligen har tunga ben efter PSV förlusten i tisdags. Tittar man på lagen var för sig så är det ju inget att snacka om var segern borde gå. Midtjylland är klasser bättre än hemmalaget, men bortaplan och matchen mot PSV kan ställa till det.
Trots detta måste mitt spel gå på en Midtjylland seger även om kanske ett kryss skulle sitta bättre. Midtjylland är ute efter att ännu en gång bli herre på täppan och då gäller bara segrar, oavsett hur seg man är i benen. Även med rotation i laget så ska det bli en trea ikväll!

Här kommer oddset förmodligen stiga när och om Midtjylland roterar kraftigt i laget, därför så finns det goda möjligheter att kunna få ett bättre odds efter att man har släppt laguppställningarna eller bara tio minuter in i matchen.

👉 Midtjylland seger / Odds 1.70 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen