fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför Brentford – Arsenal: Hörnspel

Publicerad

on

Äntligen är det dags för premiär i fina Premier League och det med läktare fulla av ny vaccinerade britter. Direkt går vi in i ett londonderby där nykomlingen Brentford tar emot Arsenal på Brentford Community Stadium.

Brentford spelar sin första Premier League match någonsin och går in med hög svansföring direkt, men räcker det för att stå emot ett hungrigt revanschsuget Arsenal? Vi har valt ett spel som ger oss nästan två gånger degen och ett bra spelvärde trots att vi inte vet var lagen står ännu.

Lycka till vid rygg!

✅ Brentford – Arsenal / Avspark 21.00

Brentford kvalade sig äntligen upp i högsta ligan och får nu möta Arsenal i första matchen i PL. Ingen lätt match men för Brentford kommer det inte finnas några lätta matcher denna säsong.
Brentford har haft en fin försäsong där man har spelat totalt sju matcher, vunnit fem av dem, en förlust och en oavgjord. Nya spelare in har gjort truppen bredare och förhoppningsvis också bättre då man kommer ha problem med att stanna kvar om man ska spela som man gjorde förra året i Championship.
Här det backen Kristoffer Ajer från Celtic som drar till sig mest uppmärksamhet. Enligt rykten så var flera storklubbar ute efter Ajer men det var Brentford som lyckades värva norrmannen. Nu kan man ju ställa sig frågan vilka storklubbar, då Ajer väljer Brentford! Man har också fått in fina mittfältaren Onyeka från Midtjylland och anfallaren Wissa från Lorient

Hemmaplan kommer dock vara den viktigaste pusselbiten för att man ska klara sig kvar som nykomlingen. Man har varit och är oerhört starka på hemmaplan och jag tror att många kan få det svårt på Brentford Community Stadium. Vi kommer få se ett taggat Brentford som gör sin första match i PL någonsin, blåstället kommer givetvis vara på från start, sen är frågan håller nerverna i denna första svåra match!

Arsenal var en rejäl besvikelse förra året och numera är det ju tyvärr inget ovanligt. Laget slutade på en åttonde plats och därmed missade man Europaspel. I år siktar man så klart på att vara med i toppen av tabellen när vi gör facit och vi ska faktiskt inte vara förvånade om det blir så.

Ska vi titta på hur det gått i träningsmatcherna så ser det inte så bra ut, men Arsenal är ett topplag som kommer vara med där uppe. Man har förstärkt backlinjen med mittbacken Ben White från Brighton som ska ge bättre stabilitet bakåt. Eftersom Gabriel är skadad och missar kvällens match så blir det in i hetluften direkt för White. På mittfältet har Arsenal förstärkts med Belgiske U21 landslagsmannen Albert Sambi Lokonga som kommer närmast från Anderlecht. Man har också tagit in unge Nuno Tavares från Benfica som är vänsterback, dock mest som utfyllnad till Tierney som är given i startelvan. Arsenal spelade en offensiv och underhållande fotboll förra säsongen men det hjälper föga när man inte kan täppa till bakåt och missar målchanser som man hade Marcus Berg i anfallet.

Nu anser jag att man har lärt sig av misstagen och att den offensivt lagda tränaren Arteta kommer få till ett bättre Arsenal som kommer ligga i toppen när säsongen är slut.

✅ Spelet:

En riktigt svår bortamatch för Arsenal mot ett riktigt hungrigt Brentford. Egentligen går mitt spel i Arsenal favör och 2.00 i odds på bortaseger är svår att låta bli. Men den får eventuellt spelas i ett livespel när man ser hur matchen ser ut. Detta ska vara en Arsenal seger, men en hungrig nykomling som vill visa hemmapubliken och hela världen att de hör hemma i högsta ligan kommer göra det svårare än om det hade varit ett par omgångar in i serien.

Dock så hittar jag ett hörnspel med bra odds som kommer att spelas till ett bra spelvärde. I denna match ska Arsenal vara det bollförande laget och med det ska man också orka med att skapa hörnor som ska ge utdelning i spelet.

👉 Arsenal över 5.5 hörnor i matchen / Odds 1.82 / Spelvärde 4 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen