fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför Zaragoza – UD Ibiza: Inget Maxbet

Publicerad

on

Även La Liga och La Liga 2 har premiär idag. I La Liga spelar Valencia mot Getafe med avspark klockan 21.00. Denna får eventuellt ses som ett bra livespel denna fredag.

Men ett spel som vi satsar pengar på direkt är Zaragoza som floppade rejält förra året mot hungriga nykomlingen Ibiza. Här spelas ett spel till över dubbla pengarna.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Zaragoza – Ibiza / Avspark 22.00

Zaragoza hade stora problem förra året då man efter mycket om och men klarade kontraktet i spanska andra ligan. Nu kom man till sist på en femtonde plats, men man låg länge under strecket. Nu ska vi ha i åtanke att året innan kvalade man till högsta ligan därför var det lite av ett mysterium att man förra säsongen gick så dåligt. Tio spelare ut och nio in inför säsongen. Inget större skop att se sig efter, utan det är ett lag som bara ska ta sig samman och börja prestera igen.

Vi välkomna Ibiza in i liten del av finrummet nu när man har kommit upp i La Liga 2. Man vann sin grupp förra året och i kvalet så vann man mot Murcia med 1-0. Nu debut och det med tio spelare ut och hela elva nya spelare in. Här kan nämnas att man faktiskt har fått in några riktigt bra spelare med spel i högre ligor. Bland annat anfallaren Guerrero från Vallecano, försvararen Cifu från Elche. Men frågan är om det räcker för att semesterön ska kunna klamra sig fast i andra ligan!

✅ Spelet:

Borde vara svårt att säga vart detta bär hän. Det är premiär och det är givetvis ett revanschsuget Zaragoza som vill in och visa att förra säsongen var ett misstag i arbetet. Samtidigt så möter man en nykomling som inte kommer skämmas för att ta för sig rejält i denna match.

Men jag kan inte låta bli att dra lite på smilbanden när jag ser att i träningsmatcherna har Zaragoza slagit både Valencia borta 0-2 och Elche borta 0-2 samt att man kryssat hemma mot Getafe 0-0. Trots att det är träningsmatcher så tar jag detta som ett tecken att man är redo att köra gasen i botten och börja första omgången på hemmaplan inför publik med en seger. Zaragoza är ett lag som har potential och ambitionerna att vara med i toppen och slåss om åtminstone en kvalplats.

Oddset är absolut spelvärt, men spelvärde får bli lite lägre då det trots allt är första omgången mot en nykomling som vill visa att man har rätt att vara i La Liga 2.

👉 Zaragoza seger/ Odds 2.30 / Spelvärde 2 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen