fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför Kashiwa Reysol – Kawasaki

Publicerad

on

Det vill sig inte i matcherna, mina spel har just nu en förmåga att sluta kryss.
Men jag går nu över till andra sida jorden för att hitta ett tidigt förmiddagsspel där serieledarna har fått ett bra odds jämfört med vad de brukar få

Lycka till vid rygg!

✅ Kashiwa Reysol – Kawasaki/ Avspark 12.00

Kawasaki leder serien och går på som en ostoppbar maskin i japanska ligan. Vi hade spel på dem förra helgen och även då vann de borta med 0-2. Nu en ny match mot Kashiwa som placerar sig på en femtonde plats med 24-33 i mål och 23 poäng, att jämföras med dagens bortalag som har 61 poäng och 55-15 i mål. Det ska dock tilläggas att hemmalaget börjar få upp farten då man har tre segrar på de fem senaste matcherna, de andra är dock förluster.

✅ Spelet:

Här är det bara motivation som kan stoppa bortalaget för ännu en seger – ja och kanske för stor rotation i startelvan. Kawasaki är helt överlägsna i japanska ligan och leder serien med nio poäng före tvåan. På bortaplan har man spelat tio matcher och har tagit 26 poäng med fina 28-5 i målskillnad, medan hemmalaget har spelat elva matcher hemma och har 12 poäng och 14-18 i målskillnad.
Förra veckan gick både vanliga spelet och Asien -1.5 mål in på Kawasaki, jag kör nästan samma spel i denna match.

Mötet mellan lagen i mars slutade bara med en 1-0 seger för Kawasaki så man kanske borde vara mer försiktig då hemmalaget inte släpper till mycket på hemmaplan. Trots detta ångar jag på och ser Asien spelet -1 mål för Kawasaki vara riktigt bra. Som sagt bara motivation och stor rotation gör att man tappar poäng, att man ska förlorar ser jag mer osannolikt. Spelar man med en elva som brukar spela så ska man vinna med två bollar eller mer.

👉 Kawasaki seger/ Odds 1.55 / Spelvärde 4 av 5
👉 Kawasaki seger Asien -1 mål / Odds 2.00 / Spelvärde 4 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen