fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll: Inför Huddersfield – Fulham

Publicerad

on

Championship dags och nu måste Fulham se till att inte slarva bort fler poäng i slutet av matcherna om man ska vara med och kriga sig tillbaka till högsta ligan.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Huddersfield – Fulham / Avspark 16.00

Fulham borde vunnit matchen mot Middlesbrough förra helgen, men man stängde inte matchen utan blev straffade med en kvittering sista femton minuterna. Man ägde matchen i både innehav och i avslut, men vad hjälper det när man inte kan sätta pricken över i.

Nu möter man Huddersfield borta och nu förväntar jag mig att man stänger ner matchen i ett tidigt skede. Fulham är några nummer större en Huddersfield på pappret och kanske startar man denna gång med bättre offensiv kraft i form av Cavaleiro och Aboubakar.

Huddersfield fick 1-1 mot ett Derby i kris och känslan är att de kommer bli en kamp mot nedflyttning i år. Förra årets släppte man hela in 71 mål på 46 omgångar och när man nu möter ett av de bästa lagen i serien, tror jag man får otroligt svårt att hålla tätt.

✅ Spelet:

Fulham löser säsongens första seger och man ser till att det finns marginal denna gång. Mitrovic lär vilja få fart på målskyttet igen efter varit miserabel  Premier League förra året med bara tre mål. Nu lossnar det igen för favorittyngda Fulham trots bortaplan.

👉 Fulham seger/ Odds 1.90 / Spelvärde 4 av 5
👉 Fulham seger Asien -1 mål / Odds 2.68 / Spelvärde 4 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen