fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll inför Kalmar – Halmstad

Publicerad

on

Dags för allsvenskt när Kalmar tar emot Halmstad på Guldfågel arena. Det är ett Kalmar som spelar fin fotboll men varit ineffektiva i många matcher, mot ett Halmstad som verkligen gör det bra med en defensiv kontringsfotboll som verkar överraska alla lag de möter.
Vi har vårt spel klart i denna match!

Lycka till vid rygg

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Kalmar – Halmstad / Avspark 17.30

Kalmar har inte fått till det, även om det nu lossnat de två sista matcherna med vinst mot IFK Norrköping borta 2–0 och Mjällby seger hemma 1-0. Men innan dess var det förluster mot Djurgården hemma 0-1, AIK borta 2-0 och BK Häcken hemma 2-3. Ett tufft schema med bra spel har bara räckt till sex poäng på de fem senaste. Nu är tongångarna runt KFF återigen positiva. Senast mot Peking imponerade man stort under vissa stunder och visade att man inte har något att göra i botten utav tabellen, snarare tvärtom. Men det gäller inte bara spela bra fotboll, man måste också omsätta detta i mål och samtidigt freda sitt eget mål.

Halmstad har inte gjort sig kända för något skönspel när man nu är tillbaka i Allsvenskan. Men vem bryr sig, här är det kontraktet som ska räddas ingen annat. Halmstad tog en poäng från mötet med MFF senast, vilket man absolut inte ska skämmas för även om MFF roterade sju spelare från Rangers matchen några dagar innan. Nu har skador och avstängningar börjat ställa till det för laget och frågan är om man har bredden som behövs för att fortsätta spela en defensiv fotboll med snabba kontringar? Endast en vinst på de sju senaste matcherna är inget jättestarkt facit men faktum är att det endast är en förlust på dessa matcher.

✅ Spelet:

Halmstad kliver in till det här mötet med en skada sedan tidigare på Ofusu-Ayeh men även duon Joe Baffo och Al-Ammari saknas efter att ha dragit på sig för många gula kort. Två namn som i en rätt tunn trupp bör ge stor påverkan på dagens match.

För Kalmars del ser det betydligt ljusare ut på skadefronten. Nils Fröling som haft en tuff inledning på säsongen med skador och dålig form hittade målet två gånger senast mot Norrköping, samtidigt som Oliver Berg är fortsatt het och Henrik Löfkvist sakta är på väg in.

Jag tror bredden i det här mötet blir oerhört avgörande. Att ersätta Baffo och Al-Ammari blir svårt för Halmstad samtidigt som Kalmar FF kan gasa på med sin trupp, energi och publik hemma på Guldfågeln Arena. Jag tror på Kalmar ikväll och oddset för hemmaseger är riktigt bra.

👉 Kalmar seger / Odds 2.55 / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen