fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Dagens säkraste trippel

Publicerad

on

Oj vilken lördag det är och vilka matcher vi bjuds på. Nu när alla serier är i gång ska vi försöka leta fram en riktigt bra trippel eller dubbel.

Oddsen kan variera kraftigt och denna helg vill jag påstå att det inte är någon högoddsare, men dock ska det vara en idiot säker trippel!

Denna trippel spelas som ett Maxbet och det gör också alla tre matcherna som singlar.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Match 1 Chelsea seger / Odds 1.34

Chelsea gjorde en helt ok avslutning efter att Thomas Tuchel kom in i januari. Fyra i ligan, final i FA-cupen och vinst i Champions League får nog räknas som ett bra facit till sist. Nu har man plockar hem Lukaku för över en miljard och släppt Olivier Giroud till Milan. Första seriematchen är mot Crystal Palace hemma – ett litet derby alltså.

Men det är inte samma Palace utan Hodgson. Han har ersatts av Vieira, som inte gjorde någon succé i Nice, dessutom inga riktigt spännande transfers har hämtats in. Man har dock kvar Zaha, detta kommer dock inte räcka mot Chelsea som kommer köra över Crystal Palace i denna match. Här är det en säker Chelsea seger att vänta.

✅ Match 2 Liverpool seger / Odds 1.41

Van Dijk och Gomez är tillbaka efter skador. Tappet av Wijnaldum är kännbart. Med Konaté i backlinjen kommer det bli en riktigt fin defensiv jämfört med förra säsongen. Nu måste Liverpool gasa på rejält för att hänga med från början av säsongen. I januari kan flera spelare försvinna till Afrikanska mästerskapet och då har man inte råd att ligga efter toppen. Med en suverän säsongsavslutning där CL-platsen räddades i sista sekund är man bra förberedd för att gå ut och göra jobbet direkt.

Norwich tog sig direkt tillbaka till finrummet och börjar med hemmaplan mot tuffaste motståndet. Här ska det bli spännande att se om man lärt sig något av misstagen från förra gången man var uppe! Jag är säker på att Liverpool kör över motståndet i denna match, trots bortaplan.

✅ Match 3 PSG seger / Odds 1.23

PSG köpte loss Achraf Hakimi från Inter för €60 miljoner, och tog in Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum på fri transfer – Men hallå! Förlorar man en enda match så lär tränaren få sparken. En nyfödd ska kunna träna detta lag som redan sedan tidigare har, D Maria, Verratti, Mbappe, Neymar för att nämna några.

Strasbourg är ett genuint dåligt motstånd, som haft en rörig säsongsinledning, och som bara med knapp marginal fick stanna kvar i ligan i fjol – Oj så äckligt enkelt detta blir. Kan det bli fyra eller fem bollar i vinstmarginal?

✅ Spelet:

👉 Chelsea seger 1.34 i
👉 Liverpool seger 1.41
👉 PSG seger 1.23
👉 Totalt 2.32

Spelstopp Lördag 16:00

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen