fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll: Trippeln går mot 4 gånger pengarna.

Publicerad

on

Pang, Smack, Bom den säkra trippeln till 2,32 i odds satt fint igår och dessutom till hela 10-2 i målskillnad. Det var förvisso en trippel som alla kan hitta, även en som aldrig sett en fotbollsmatch. Dock den satt och det var det väsentliga.
Idag går vi för en ny trippel som är lite högre i odds, men fortfarande inte galet högt. Alla matcherna spelas också som singelspel var för sig

Lycka till vid rygg

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Match 1 Mjällby – Djurgården / 2:a / Odds 1.80
Alla pratar om AIK segern senast mot Djurgården och att det var en förnedring i derbyt. Själv skulle jag vilja kalla det en dålig arbetsdag för Djurgårdarna. AIK hade sju skott på mål och fyra av dem satt i nätet. Innan denna match hade Djurgården bara släppt in åtta mål på 13 spelade matcher. Då förstår ni vad jag menar med en dålig arbetsdag. Seger idag och man återtar serieledningen då MFF inte klarade av att vinna mot ett destruktivt Göteborg under lördagen. Mjällby kämpar på och fick 2-2 senast mot Örebro. Fortfarande ligger man näst sist, men det är bara tre poäng upp till säker mark. Alltid svår bortamatch nere i Listerlandet, men här ska det bara finnas ett lag och det är Djurgården som direkt studsar tillbaka in i vinnarspåret.

✅ Match 2 Mainz – Leipzig / 2:a / Odds 1.40
Mainz klarade kontraktet förra året genom att bli tolva. Laget gjorde en fantastik avslutning där man från mars månad spelade elva matcher och bara förlorade en, därtill fyra kryss och resten segrar. Nu möter man Leipzig som kom två förra året och som länge utmanade Bayern München om seriesegern, men som till sist fick se sig besegrade och klarade andra platsen med endast en poäng. Leipzig har tappat Konate till Liverpool, Hannes till Mönchengladbach, Lazar till Udinese. In har man fått en ny tränare i Jesse Marsch från Salzburg. Frågan är om klubben har satsat rätt här och då man i nyförvärven ersatt bra spelare med unga talanger! Här har man blivit galna favoriter och denna bör man vinna om man ska utmana BM.

✅ Match 3 Sevilla – Vallecano / 1:a / Odds 1.47
Sevilla blev fyra förra året med 77 poäng. Laget tog 43 poäng på hemmaplan och snålspelande som alltid med 27-11i mål på 19 matcher. Vallecano kom sexa i La Liga 2 och kvalde sig hela vägen upp till högsta ligan. En bedrift då man var hela 15 poäng efter ettan och tvåan i serien. Nu möter man en av titelutmanarna på deras hemmaborg inför en fanatisk publik. Här ska man försöka hålla tätt mot ett lag som verkligen värderar när man ska gå framåt eller avvakta med att rulla boll i sidled. Kanske har dessutom Sevilla seriens snabbast omställningar när motståndarna tappar boll i fel läge! Det kommer dock inte bli en enkel seger för Sevilla som möter en hungrig nykomling. Men seger ska det bli.

✅ Spelet / Spelstopp Söndag 15:00

👉 Djurgården seger 1.80
👉 Leipzig seger 1.40
👉 Sevilla seger 1.47
👉 Total odds 3,70

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen