fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför Clermont – Troyes: Rysarodds

Publicerad

on

Ettan mot tvåan i förra årets andra division i Frankrike möter nu varnade i omgång två i Ligue 1. Här ser undertecknad stora möjligheter att gå mot favoritspelet och plocka hem en högoddsare.

Lycka till vid rygg

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Matchen: Clermont – Troyes

Hemmalaget kom tvåa i andra divisionen förra året. Man plockade hem hela 72 poäng och hade fina 61-25 i målskillnad. Man hade dessutom otroliga 37-9 i målskillnad på hemmaplan. Inför säsongen har det märkts att man har gjort allt rätt då man i sina sju träningsmatcher vunnit fem och kryssade två. I första omgången vann man också borta mot Bordeaux med 0-2 och inte bara det, man spelade ut hemmalaget så det var aldrig något prat om var poängen skulle gå.

Dagens bortalag vann samma serie förra året och det med 77 poäng och 60-36 i målskillnad. Träningsmatcherna har allt annat än varit bra innan seriestarten och här förlorade man dessutom borta mot dagens motståndare så sent som 3 juni med 2-1. I första matchen för säsongen fick man möta PSG hemma och alla väntade sig en fullständig överkörning från PSG sida, men så blev det inte. Här förlorade man faktiskt knappt med 1-2. Sen är ju frågan man ska ställa sig, gick verkligen PSG för fullt i denna match?

✅ Spelet:

Allt lutar åt en komfortabel hemmaseger där Clermont kommer in med ett starkt självförtroende efter att man spela ut Bordeaux senast, ett lag som kom tolva i Ligue 1 förra året och detta dessutom på bortaplan. Clermont vann ju också träningsmatchen mot Troyes så sent som för någon månad sedan och är ruggigt bra hemma.

Nu såg inte undertecknad hela matchen som Clermont spelade i första omgången, men det jag såg imponerade. Däremot såg jag hela Troyes förlust mot PSG och om Troyes kan komma upp i samma frenesi och spelskicklighet som i denna match så är en tre poängare allt annat än omöjlig.

Detta är en match där två hungriga nykomlingar vill visa vem som inte ska ligga i botten med risk att åka ur. Allt pekar för en hemmaseger eller åtminstone en poäng. Men trots bortaplan som alltid spelar in i de stora ligorna så går jag emot strömmen och tar in en riktig högoddsare i denna match. Efter Troyes match mot PSG så är man absolut inte slagna på förhand.

👉 Troyes seger 3.80
Spelstopp Söndag 15:00

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen