fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför Varberg – Örebro: Kanon odds!

Publicerad

on

Ett nervkittlande bottenmöte i allsvenskan där hemmaplan med riktigt gräs ger fördel till Varberg – Eller

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Matchen: Varberg – Örebro

Örebro har bestämt sig för att klättra vidare uppåt i tabellen genom att bredda truppen med värvningar som de flesta i bottenregion nog ser lite med det svarta ögat på. Besara och Jiloan Hamad har nämnts och förtjänas nämna igen, Men mer spännande är att unga 19-åriga Dennis Collander tagit för sig ordentligt och också gjort mål.

Sega tjonga gänget Varberg fortsätter göra det bra trots rätt mediokra spelare och kanske seriens mest osköna tränare. Här prioriteras spring och sparka på allt som rör sig. Detta har lett till inte att man stannat kvar i allsvenskan för länge enligt många, men också att man just nu placerar sig  ovanför nedflyttningsstrecket med 14 poäng som är två poäng före Örebro på kvalplats.

✅ Spelet / Spelstopp måndag 19:00

Örebro kurvan pekar äntligen uppåt, i alla fall de tre senaste matcherna. Kryss 2-2 mot Mjällby senast, där resultatet inte speglade matchbild då man fick spela med en man mer stora delar av matchen och ledde också med 2-1 tills minut 84. Laget har också spelat 1-1 mot AIK hemma och besegrat Sirius borta med 1-2 i dessa tre matcher.

Varberg har svårt att avgöra matcher, men har inte förlorat på de fyra senaste seriematcher. Laget har tre kryss och en seger på dessa. Senast fick man 0-0 borta mot Sirius.

Örebro har rutinen och spetsen i bland annat nya Hamad och Besara, vilket har lyft truppen och som kan göra att ÖSK stannar kvar i allsvenskan till nästa år. Samtidigt så är det inget dåligt lag man har på pappret, med en riktigt bra dag kan man slå även topplagen. Men som vi vet det gäller att alla drar åt samma håll. 

Jag tror Örebro trots bortaplan kommer föra den här matchen och ser ett riktigt bra spel i X2 som ger oss dubbla pengarna. Det enda som inte gör att det är en tvåa till fina 4.30 är bortaplan och riktigt gräs där Varberg inte förlorat i serien på de fem senaste matcherna.

👉 Örebro X2 dubbelchans / Odds 2.10

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen