fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll: Championship: Favorit i repris!

Publicerad

on

Gårdagens spel avgjordes i matchens sista spark. Med en telefon fattigare går jag nu i stället in för dagens spel i England.

Vi hör ofta klagomål när vi i Sverige spelar mer än en match i veckan. I England tillhör det vardagslunken där veckomatcherna brukar vara de som är svårast att ladda upp till, i alla fall när man tittar på hur resultaten brukar bli.

Denna dag hittar jag ett spel som är en favorit i repris från helgen. Oddsen är riktigt bra och till vår fördel!

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Matchen: Millwall – Fulham / Avspark 20.45

Millwall började säsongen med att kryssa i första omgången mot QPR, 1-1 på bortaplan. Sedan har man spelat en cupmatch där man slog Portsmouth hemma med 2-1.

I senaste omgången spelar man ut Blackburn hemma, men här får man bara med sig 1-1 igen. Detta speglar absolut inte matchbilden då Blackburn bara hade två skott på mål under hela matchen.

Fulham började med att kryssa hemma mot Middlesbrough. En riktig missräkning för hemmalaget där matchen slutade 1-1. Detta var det nog inte många som förväntade sig inför premiären! Fulham ska ligga i toppen av årets Championship enligt alla förstå sig påare och med den truppen så har de absolut inte fel.

Man studsade snabbt tillbaka genom att fullständigt pulverisera Huddersfield i förra omgången. Här vann man med klara 1-5 på bortaplan. Trots att man fick en man utvisad efter minut 72, visade Fulham prov på stark styrka inom laget då man gör två mål efter det röda kortet. Fulham har en riktigt bra trupp, i alla fall för att spela i Championship. Vi ska absolut inte bli förvånade om man gör som Norwich och Watford gjorde under förra säsongen, nämligen tar klivet direkt upp till PL utan kval.

✅ Spelet:

I den här matchen är det ingen tvekan om att Fulham är det starkaste laget mellan de två antagonisterna. Men detta är förmodligen en av seriens svåraste bortamatcher som väntar för Fulham. När man åker till The Den för att möta Championships Millwall, som är motsvarighet till svenska Varberg så får man vara bered på att det smäller redan i spelargången.

Millwall är ett lag som inte kommer att förlora många matcher hemma, men för den delen så är man inte ett lag som kommer vinna matcher. Med att kryssa kommer man att hanka sig fram bra i årets serie och förmodligen ligga på undre halvan när vi gör facit.

Trots en riktigt svår bortamatch så är Fulham ett lag att räkna med oavsett var man spelar eller mot vilka man spelar i årets Championship. Här tycker jag att man underskattat Fulhams kapacitet från spelbolagen vilket ger oss möjlighet att även i denna match plocka hem ett bra odds på en Fulham seger.

I helgen satte vi bägge spelen med Fulham, det måste bli en favorit i repris i dagens match.

👉 Fulham seger / Odds 2.20
👉 Fulham seger Asien -1 mål / Odds 3.40

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen