fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll Inför Championship: Bra odds igen!

Publicerad

on

Gårdagens spel satt klockrent när Fulham vann med 1-2 på bortaplan. Vi var dessutom bara någon minut bort med att få in Asien spelet till 3.40. Nu blev det pengarna tillbaka i det spelet, men huvudspelet till 2.20 satt klockrent.

Idag hittar jag ett liknade spel och ännu en gång är det en bortaseger, men denna gång till fina 2.90 i odds. Även idag ser jag oddset till vår fördel.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Matchen: Birmingham – Bournemouth / Avspark 20.45

Birmingham har fått en överraskande bra start på säsongen med en seger och ett kryss hittills. Man är alltså fortfarande obesegrade, vilket faktiskt förvånar undertecknad. Nu har det bara gått två omgångar så vi ska inte dra för stora växlar på detta.

Birmingham inledde säsongen med en knapp 0-1 seger mot nedflyttade Sheffield United, vilket var mycket starkt då United ska tillhöra toppen och verkligen ska försöka ta sig tillbaka direkt till finrummet. Därefter följde Birmingham upp med ett 0-0 resultat mot Stoke i den andra omgången. En match som ska varit så chansfattig att den engelske kommentatorn tystnade under matchen för det fanns inget att prata om. Här var det mest Birminghams offensiv som var rejält uddlös. Denna onsdagskväll ställs de mot kanske det tuffaste motståndet hittills när man möter Bournemouth.

Bournemouth som har en ny tränare vid rodret har inte börjat så övertygande som man väntat. Man har en seger och en oavgjord efter två spelade ligamatcher. I första omgången blev det 2-2 hemma mot West Bromwich och i helgen vann man på bortaplan mot Nottingham 1-2. Experterna tippa att laget kommer vara med i toppstriden. De har en tillräckligt bra trupp för att utmana i toppen och med tränaren Scott Parker som vet vad som krävs för att ta steget upp ska det räcka långt. För två säsonger sedan lyckades Parker ta upp Fulham till Premier League.

Det är framför allt anfallsspel som imponerat hittills. Här har man gjort fyra mål framåt efter två omgångar och det ska nämnas att premiären var allt annat än lätt mot West Bromwich. Men defensiven läcker med redan tre insläppta.

✅ Spelet:

Det är ett grymt odds på bortaseger och tittar man på respektive spelartrupp så ska det inte vara något snack om att det finns stora möjligheter för att Bournemouth ska vinna denna match. Hade matchen varit ett par omgångar in i serien så är det ytterst tveksamt att vi skulle få detta odds. Att Birmingham dessutom går in som favoriter känns bara konstigt. Men som ni vet hemmaplan spelar en enorm roll och Birmingham har trots allt börjat serien över förväntan.

Trots detta så går jag stenhårt in på en bortaseger där som sagt offensiven i Bournemouth redan visat att man är på hugget. Ska Bournemouth ha något med toppen att göra så ska man besegra ett lag som Birmingham oavsett när på säsongen det är.

Jag kan inte heller låta bli att som igår putta ni en slant på Asien spelet, denna gång till över fem gånger degen vid mer än en målsseger. Vinner Bournemouth bara med ett mål så pengarna tillbaka i det spelet.

👉 Bournemouth seger / Odds 2.90
👉 Bournemouth seger Asien -1 mål / Odds 5.25

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen