fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll: Europaspel på agendan!

Publicerad

on

Gårdagens spel satt klockrent när Bournemouth gjorde jobbet och vann med 0-2 borta mot Birmingham. Bägge spelen satt och här får jag nog var mest nöjd med att Asien spelet gick in till fina 5.25 i odds.

Idag är det full fart med kvalspel i Europa. Både Hammarby och Elfsborg går in i spel och vi hoppas de kan göra om Malmös bedrift från igår.

Jag hoppar dock spel i dessa matcher och siktar in mig på ännu en bortamatch med helt ok odds.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Matchen: Randers – Galatasaray / Avspark 19.00

Patrik Carlgren och Randers har startat danska Superligan starkt där man inte förlorat ännu. Laget har fyra segrar och ett kryss i de första fem omgångarna. Laget har dessutom fina 8-3 i målskillnad, men det ska också nämnas att de haft ett ganska lätt schema om man jämför med vilka de mött. Här kommer det bli lite tuffare motstånd än Söderjyske och Vejle och man måste prestera på topp om man ska få med sig ett bra resultat till Turkiet.

Galatasaray är storklubb som har underpresterat under sommarens kvalspel. Det tog tvärstopp mot PSV i Champions League. Laget spelade inte heller övertygade i dubbelmötet med St. Johnstone, men trots det så har man gått vidare och står nu inför ett danskmöte med början på bortaplan. Galatasaray inledde dock ligaspelet i söndags på bästa sätt genom att besegra Giresunspor borta med 0-2. Här visade Diagne och Feghouli sin farlighet när de nätade varsin gång. Dessa två herrar är en farlig duo som absolut kan avgöra bataljen mot Randers om de startar.

✅ Spelet:

Om Galatasaray kommer ut med rätt inställning och gör samma jobb som de gjorde under söndagen i turkiska seriepremiären så ska det vara stor skillnad mellan dessa två lag. Vi ska tänka på att Randers var hela 13 poäng efter Bröndby i Superligan förra året och hela 21 poäng efter samma lag i Mästerskapsslutspelet.

Det är enorma pengar som står på spel, så att det skulle vara fel på motivation borde vi ju kunna utesluta. Vi ska som alltid ha respekt för bortaplan och när man äntligen tagit bort målregeln så kan det vara ett destruktivt bortalag som är nöjda med 0-0 eller 1-1.

Men här tar jag för givet att Galatasaray vill visa att man kan prestera bättre fotboll i Europaspelet än vad man gjort de senaste matcherna, Randers borde inte kunna matcha ett motiverat Galatasaray.

Spelet blir som det blivit de två senaste dagarna där oddsen är förvånansvärt högt om man ser till att bortalaget ska vara bättre trots bortaplan.

👉 Galatasaray seger / Odds 2.37
👉 Galatasaray seger Asien -1 mål / Odds 3.80

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen