fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll: Inför Almeria – Real Ovieda!

Publicerad

on

Gårdagens spel med turkiska Galatasaray sprack då man verkligen bara spelade för ett oavgjort resultat.
Idag blir spelet på en av favoriterna i La Liga 2, där hemmalaget redan har börjat producera in pengar i kassan.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Matchen: Almeria – Real Ovieda / Avspark 22.00

Almeria lyckades förvalta mitt spel i omgång ett, där man tog en bortavinst mot Cartagena med 1-3. Både vanliga 2:an och Asienspelet satt fint den gången. Vi drar lite i repristrådarna angående Almeria.

Laget kom alltså fyra förra året med 73 poäng och 61-40 i målskillnad. I kvalet till högsta ligan förlorade man i semifinal mot Girona. Nu går man för att kliva hela vägen och starten visar att det absolut finns kapacitet för detta. Laget har haft en fantastisk försäsong med endast en förlust på sex träningsmatcher. Här var det fyra segrar, ett kryss samt en förlust med 2-1 som kom mot Benfica på bortaplan.

Real Ovieda börjad med 2-2 hemma mot Lugo som kom på en artonde plats förra säsongen, där Ovieda kom på en trettonde plats med 52 poäng och 45-46 i mål. Det skilde alltså 21 poäng mellan dagens lag. Det man ska lägga in här är att Ovieda bara var sex poäng från att få ta klivet ner i avgrunden. I matchen mot Lugo spelade Ovieda helt jämt om man tittar på statistiken. Man tappade dessutom en tvåmåls ledning i halvlek till kryss när Lugo gjorde 2-2 i minut 89.

Real Oviedo är en klubb som år efter år ligger i mitten av tabellen. De är absolut inget topplag denna säsong heller, men man ska vara tillräckligt bra för att klara sig kvar.

✅ Spelet:

Här sätter jag mitt fredagsspel med att lita på att Almeria fortsätter sin jakt på att vara med allra högt upp i ligan. Hemmaplan ska dessutom ge lite mer fördel än vad bortaplan gör.
Jag spelar ännu en gång ett Asien spel då Almeria började riktigt bra med tre mål borta, samtidigt som Ovieda släppte in två i första hemmamatchen. Oddset är helt ok, där Asien spelet ger över dubbla pengar.

👉 Almeria seger / Odds 1.85
👉 Almeria seger Asien -1 mål / Odds 2,35

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen