fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll: En helg trippel ger bra odds!

Publicerad

on

✅ Lördagen bjuder på massor av godbitar.

Förra lördagen satte vi en stensäker trippel, denna helg blir det en trippel med ett lite högre odds. Det är tre matcher som innan avspark är riktigt bra val och som studsar över tre gånger pengarna i spelet.

Alla matcherna spelas också var för sig som singlar.

Lycka till vid rygg!

✅ Freiburg – Dortmund / 2:a / Odds 1.55

Bundesliga är i gång och ett av topplagen som även detta år ska försöka utmana Bayern München är givetvis Dortmund. Man började också bra med att krossa E Frankfurt hemma med 5-2 i första omgången. Sedan har man spelat en Supercupfinal i Tyskland under tisdagen mot just Bayern München och fått se sig besegrad ganska enkelt med 1-3.

Det är klart oroväckande att laget redan efter dessa två matcher släppt in fem mål, det håller givetvis inte oavsett hur bra man är framåt.

Freiburg är förra årets tia som denna lördag står för värdskapet när det är dags för omgång två. Freiburg började med att kryssa borta mot förra årets femtonde placerade Bielefeld 0-0.

Nu är det svårare emot för Freiburg och trots hemmaplan och ett svagt defensivt Dortmund så ska man inte kunna röra det offensiva bortalaget. Här börjar vi med en riktigt bra tvåa.

✅ Fulham – Hull / 1:a / Odds 1.46

Det skilde två serier förra säsongen. Hull spelade i League One och vann denna med 88 poäng. Som ni vet så åkte Fulham ur Premier League med buller och bång förra säsongen, detta när man kom trea från slutet. Nu spelar man både i Championship och här råder det inget tvivel om vilket lag som ska tillhöra toppen och vilket lag som kommer få slita i botten.

Fulham har börjat precis som vi förväntar oss, vi har dessutom redan haft ett par spel där de har gett oss bra med pengar. Man började dock tveksamt med att bara spela 1-1 hemma mot Middlesbrough, för att sedan öka och vinna mot Huddersfield borta 1-5 och senast vinst mot Millwall borta 1-2. Hull började med att krossa Preston borta 1-4 och vi höjde alla lite på ögonbrynen åt detta resultat. Men sedan har man blivit nollad i två matcher i rad, QPR hemma 0-3 och senast Derby hemma 0-1.

Här sätter Fulham full fart framåt och ska i ett nafs fortsätta sin segerrad. Med spelare som Mitrovic längst fram blir det åka av. Det är inte svårt att sätta in ettan i denna andra match i helgens trippel.

✅ Torino – Atalanta / 2:a / Odds 1.60

Dags för premiär i Serie A. Här tar Torino som kom på en sjuttonde plats förra säsongen emot frejdiga, offensiva Atalanta som placerade sig på en fin tredje plats när man gjort facit säsongen 20/21. Torino har spelat en tävlingsmatch i italienska cupen inför denna seriepremiär, här vann man komfortabelt över Cremonese hemma med 3-0. I träningsmatcherna inför premiären har det dock sett sämre ut då man spelat fyra till antalet och bara vunnit en för att sedan förlora två och kryssa en.

Atalanta som flera år i rad har spelat den häftigaste anfallsfotbollen i Serie A, spelar också lite med huvudet under armhålan då man glömmer stänga till bakåt i många matcher. Förra säsongen blev det 78 poäng och 90 – 47 i målskillnad. Man förlorade i sista omgången mot Milan med 0-2 hemma och där tappade man en andra plats och blev alltså tre i stället. Laget har haft problem med att komma i gång när serien startar, men jobbar sig uppåt efter hand. Ska vi se till hur det spelats i träningsmatcherna så finns det risk att det kan vara likadant i år! Här har man spelat fem matcher och bara vunnit två och det mot sämre motstånd. Inför premiären så förlorade man hemma mot Juventus med 1-3. De som såg matchen inser att det såg allt annat än bra ut. Som vanligt skapade man mycket, men var ihåliga bakåt.

Med detta sagt, så kan det vara dags för ett varningsfinger i denna match! Men ack så fel, jag anser att Atalanta är så bra att man kör över Torino trots bortaplan och missgynnade resultat i träningsmatcherna. Här ska man kunna vinna med flera bollar även om man släpper ni en eller två bakåt.

✅ Spelet:

Här spelas alla matcher som singlar och bildar en fin lördags trippel till ett bättre odds än förra lördagen.

👉 Dortmund seger
👉 Fulham seger
👉 Atalanta seger

Totalodds = 3,62
Spelstopp 15.30

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen